Ορισμένα ζώδια είναι αρκετά ευαίσθητα. Αυτό συνδέεται με το ένστικτο και τη διαισθητική τους ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι το ζώδιο με αρκετά ανεπτυγμένη διαίσθηση. Είναι αυτό που νιώθει και καταλαβαίνει πράγματα, χωρίς καν να το προσπαθεί, ούτε και να μπορεί να τα εξηγήσεις.

Το άτομο αυτό, μόλις μπει σε έναν χώρο με άλλους ανθρώπους ή κάνει κάποια γνωριμία, αμέσως πιάνει τα vibes, πολύ περισσότερο τα αρνητικά.

Οι κεραίες του είναι αρκετά ευαίσθητες και δεν είναι εύκολο να το ξεγελάσεις! Και στην ζωή του κινείται και αποφασίζει βασισμένο πάνω σε αυτό το… feeling που έχει. Και η αλήθεια είναι ότι σπάνια πέφτει έξω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα ακόμα ζώδιο του νερού. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Και ο Καρκίνος είναι προικισμένος με την «έκτη αίσθηση». Αυτουνού η «μύτη» δεν τον ξεγελά ποτέ και δεν πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του.

Νιώθει πολλά και αυτό γιατί είναι ένα ζώδιο άκρως συναισθηματικό. Κυβερνάται και από την Σελήνη, μην το ξεχνάμε αυτό… Ο Καρκίνος διαισθάνεται αμέσως τι παίζει στο περιβάλλον του, το αναλύει και ανάλογα κινείται.

Αν κάτι πάει στραβά, το αντιλαμβάνεται αμέσως, αφού τα προειδοποιητικά καμπανάκια μέσα του αρχίζουν να χτυπούν, σύμφωνα με το astrology.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο