Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα γέμισε το σπίτι με τρόφιμα και τα φυλάει με... όπλο

Μητέρα γέμισε το σπίτι με τρόφιμα και τα φυλάει με… όπλο

Το άγχος της όπως δήλωσε και η ίδια, να μην πεινάσουν κλεισμένοι σε ένα σπίτι, οδήγησε στην απόφασή της αυτήν

Η Έμμα Τάρυ, μητέρα δύο παιδιών προστατεύει το τεράστιο απόθεμα προμηθειών που έχει αγοράσει λόγω του κοροναϊού – τόσο πολύ που αγόρασε ένα όπλο – αεροβόλο BB για να βεβαιωθεί ότι κανείς δε θα πάρει στα χέρια του το φαγητό.

Πώς ξεκίνησε;

Μόλις ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον κοροναϊό παγκόσμια πανδημία στις αρχές του έτους, η ανύπαντρη μητέρα αγόρασε αρκετό φαγητό και φάρμακα για να εξασφαλίσει ότι δε χρειάζεται να φύγει από το σπίτι για εβδομάδες.

Η Έμμα, η μαμά του Τζέιντεν και του Λίο, έχει 800 πάνες, δέκα κιλά κοτόπουλο, δέκα κουτιά ψαριών και έξι μπουκάλια Calpol μεταξύ άλλων.

Ενώ πολλοί έχουν ασκήσει κριτική σε άτομα που εφοδιάζουν τα ντουλάπια τους, η Έμμα παραμένει εντελώς συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει.

Όχι μόνο είναι περήφανη για το διογκωμένο ντουλάπι που θα ταΐσει την οικογένειά της για μήνες, αλλά θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να το προστατεύσει – και δεν είναι το μόνο.

Τι την ανησύχησε;

«Έχω αγοράσει ένα πιστόλι BB και το έβαλα ήδη έξω από το παράθυρό μου», είπε η Έμμα από το Λάνκαστερ και το απόθεμά της περιλαμβάνει 800 πάνες, 14 κουτιά δημητριακών και 68 κουτιά με τροφή σκύλου.

«Έκανα έρευνα πώς να αγοράσω νόμιμα ένα όπλο BB ή ένα τουφέκι και αγόρασα ένα από ένα τοπικό κατάστημα όπλων. Είχα κάνει προηγουμένως μαθήματα σκοποβολής, είναι νόμιμο και αποθηκευμένο σωστά και μου δίνει ηρεμία. Κατά τη διάρκεια του lock-down, ξύπνησα στη μέση της νύχτας και άκουσα κάποιον να προσπαθεί να εισέλθει στο υπόστεγο του κήπου μου».

«Δεν πήγα κάτω – έτρεμα και τα σκυλιά άρχισαν να κάνουν φασαρία. Αγόρασα ένα καταψύκτη με δύο πόρτες και τον γέμισα με δέκα κιλά κοτόπουλο, δέκα κουτιά με ψάρι, πατάτες φούρνου, κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά και πέντε κέικ σοκολάτας».

«Έχω 800 πάνες, 20 πακέτα παιδικά μαντηλάκια, επτά κουτιά βιταμινών, έξι μπουκάλια καλπόλη και παρακεταμόλη για να κρατήσουν τρεις μήνες για μένα. Έχω 14 κουτιά δημητριακών, 12 λίτρα γάλα UHT και 15 Πασχαλινά αυγά. Και πήρα ένα πακέτο 200 γαντιών και πέντε μάσκες N95 για τον εαυτό μου και τα παιδιά».

‘If people try and steal my stockpile they face me and my chainsaw.’

Δημοσιεύτηκε από The Sun στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι είτε θα μισούν ή θα λατρέψουν την προσέγγισή μου και απλά δε με νοιάζει, τα παιδιά και η οικογένειά μου έρχονται πρώτα».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024