Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Andrew Weatherall - A Jockey Slut Tribute» : Ξεφυλλίζοντας τη ζωή του θρυλικού DJ

«Andrew Weatherall – A Jockey Slut Tribute» : Ξεφυλλίζοντας τη ζωή του θρυλικού DJ

Ένα νέο βιβλίο με συνεντεύξεις και άρθρα που δημοσίευσε ο θρυλικός DJ Άντριου Ουίθεραλ στο περιοδικό Jockey Slut, για τη dance μουσική και κουλτούρα

«Andrew Weatherall – A Jockey Slut Tribute» είναι ο τίτλος ενός νέου βιβλίου για τον εκλιπόντα βρετανό DJ, μουσικό και δισκογραφικό παραγωγό, Άντριου Ουίθεραλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νωρίτερα φέτος, το οποίο θα εκδοθεί από το μουσικό περιοδικό Jockey Slut.

Το 160 σελίδων βιβλίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις και άρθρα που δημοσίευσε ο θρυλικός DJ στο Jockey Slut, το διμηνιαίο περιοδικό με έδρα το Μάντσεστερ για τη dance μουσική και κουλτούρα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, μεταξύ άλλων στις σελίδες του βιβλίου δημοσιεύονται συνεντεύξεις των DJ, Ντάνι Ράμλινγκ, Κιθ Τένισγουντ, του συγκροτήματος Chemical Brothers, του Μπόμπι Γκιλέσπι των Primal Scream και πολλών άλλων.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, τις οποίες στήριζε ο Άντριου Ουίθεραλ, Amnesty International, Multiple Sclerosis Society, Thrombosis UK και Crisis.

Ο Ουίθεραλ άρχισε την καριέρα του ως μέλος της βρετανικής κολλεκτίβας Boy’s Own που εμφανίστηκε στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’80 ως πρωτοπόρος της acid house σκηνής, διοργάνωνε πάρτι, δημοσίευσε περιοδικό, ίδρυσε δισκογραφική εταιρεία υπό την London Records και υπέγραφε παραγωγές και remix.

Ο Άντριου Ουίθεραλ συνεργάστηκε με τους New Order και Happy Mondays και ήταν ο παραγωγός των Primal Scream και του εικονικού άλμπουμ τους «Screamadelica» που χάρισε στο βρετανικό συγκρότημα το βραβείο Mercury το 1992.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024