Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουρής : Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Νίκος Κουρής : Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής μίλησε στη Φαίη Σκορδά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως είναι διαβητικός από 13 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής μίλησε στη Φαίη Σκορδά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως είναι διαβητικός από 13 ετών.

«Έχω θέμα με τον διαβήτη από τα 13»

«Τα θέματα υγείας είναι καλά. Έχω θέμα με τον διαβήτη από τα 13. Είναι δύσκολο να ζεις με αυτό. Έχω ένα πρόβλημα, ένα θέμα που πρέπει να παρακολουθώ συνεχώς για οτιδήποτε θέλω να κάνω. Και αυτό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να μετριέμαι κάθε μέρα, να προσέχω τι  να φάω. Που θα ρυθμίσω το ζάχαρο με τις ινσουλίνες. Είναι μια ολόκληρη επιστήμη αυτό.

Το έπαθα στα 13 και είμαι 47. Υπάρχει ένας αγώνας, με πάρα πολλά πειράματα για να καταφέρεις να το φέρεις εκεί που θες και να μπορείς να ονειρεύεσαι. Το είπα πέρσι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους. Γιατί και για μένα είχε φτάσει η ώρα να το πω.», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

«Πολλά πράγματα έχω αφήσει στη ζωή  λόγω του διαβήτη»

«Πολλά πράγματα έχω αφήσει στη ζωή μου επειδή δε μπορώ να τα κάνω λόγω του διαβήτη. Έχω γίνει επιλεκτικός. Τα πράγματα για μένα επειδή δεν είναι αυτονόητα, πρέπει να κάνω κάποιες επιλογές. Έχω μια επιπλέον δυσκολία.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τις μεταπτώσεις του ζαχάρου και τις αλλαγές στη διάθεσή σου. Δεν καταλαβαίνει ο άλλος γιατί από τη μία που είσαι καλά, από την άλλη δεν είσαι. Αυτό γίνεται πάρα πολλές φορές.

Εγώ το έπαθα στα 13. Ήταν μια ηλικία που ευτυχώς με έσωσε. Έμαθα το πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα αν δε το αποδεχτείς. Δε μπορείς να πεις ζω τη ζωή μου κανονικά. Πρέπει να προσέχεις τα πάντα. Αλλάζει το ζάχαρο με τη στενοχώρια, με το άγχος. Είναι τρομερό. Είναι μια μη μετρήσιμη ιστορία ο ψυχικός μας κόσμος» εξήγησε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε τι είπε

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024