Οι γιατροί Diogo Rabelo και Vitor Bueno αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και είχαν προγραμματίσει έναν φανταστικό γάμο για τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, μετά από μια σειρά από τσακωμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Vitor άφησε τον Diogo τον Ιούλιο.

Συνήθως, σε ένα τόσο ατυχές σενάριο, το ζευγάρι που δεν έχει προχωρήσει σε γάμο, περνά από μία οδυνηρή διαδικασία λόγω τερματισμού του γάμου.

Παντρεύτηκε τον εαυτό του

Αλλά ο Diogo αποφάσισε ότι η μεγάλη μέρα θα προχωρούσε όπως είχε προγραμματιστεί – εκτός εάν αντί να παντρευτεί τον Vitor, θα παντρευόταν τον εαυτό του.

Και έτσι, στις 17 Οκτωβρίου, ο 33χρονος παντρεύτηκε τον εαυτό του σε ένα πολυτελές θέρετρο στο Itacare, στη βορειοανατολική πολιτεία της Bahia. Η ειδική ημέρα του κόστισε περίπου 350.000 BRL (£ 47.300).

I now pronounce you… 😂👀

Posted by LADbible on Thursday, 5 November 2020

Ο Diogo, ο οποίος ειδικεύεται στις αισθητικές επεμβάσεις όπως το Botox είπε: «Σήμερα είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, καθώς είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο σε αυτήν τη ζωή, γιορτάζοντας αυτό που θα μπορούσε να είναι μια τραγωδία, αλλά το έκανα κωμωδία».

Έγινε viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 142.000 προβολές σε σχετική ανάρτηση. Μιλώντας στο Globo, ο Diogo είπε: «Ανέλυσα την κατάσταση για έναν μήνα και αποφάσισα ότι έπρεπε να εκτιμήσω και να αγαπήσω τον εαυτό μου. Κράτησα την τελετή και 40 από τους 50 καλεσμένους μου ήρθαν».

«Το μήνυμα που ήθελα να στείλω στον κόσμο με αυτόν τον γάμο, δεν είναι ένα μήνυμα ενός «θύματος», δεν εξαρτώμαι από έναν γάμο για να είμαι ευτυχισμένος».

«Θέλω να παντρευτώ κάποιον άλλο και θέλω να αποκτήσω παιδιά, αλλά η ευτυχία μου δε μπορεί να εξαρτηθεί από αυτό».

Οι υποστηρικτές του αυτο-γάμου, υποστηρίζουν ότι είναι ένα χρήσιμο μέσο για την ενίσχυση της αυτοαξίας κάποιου, ενώ οι κριτικοί υποστηρίζουν ότι είναι μια ναρκισσιστική και χωρίς νόημα πρακτική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο