Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Danai Nielsen : Η Ελληνοδανή καλλιτέχνης επανέρχεται με ένα νέο κομμάτι

Danai Nielsen : Η Ελληνοδανή καλλιτέχνης επανέρχεται με ένα νέο κομμάτι

H Danai Nielsen συνεχίζει τις δημιουργικές παραγωγές παρουσιάζοντας το "Lion Zion" ένα ακόμα νέο single το οποίο κυκλοφορεί από την United We Fly.

Danai Nielsen συνεχίζει τις δημιουργικές παραγωγές παρουσιάζοντας το «Lion Zion» ένα ακόμα νέο single το οποίο κυκλοφορεί από την United We Fly.

Ένα μήνα μετά το release του single Mermaid, η Ελληνοδανή καλλιτέχνης επανέρχεται με ένα νέο κομμάτι που υπακούει σε αυτό που η ίδια έχει πει οτι χαρακτηρίζει τα περισσότερα τραγούδια της: βιωματική ειλικρίνεια. Κάθε single και video clip που κυκλοφορεί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο που έχει στο επίκεντρο είτε κοινωνικά θέματα, είτε τις ανθρώπινες σχέσεις.

Κι ενώ το Mermaid έθιγε το πολύ σοβαρό θέμα του female trafficking, το Lion Zion μας μιλάει για τη «ζούγκλα» που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας. Το Lion Zion είναι μια storytelling μπαλάντα γραμμένη κυρίως σε πιάνο. Η Δανάη μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας, στην προσπάθεια να βρούμε ο καθένας τον ξεχωριστό μας σκοπό και τον πραγματικό και ιδανικό μας εαυτό.

Ακούστε το εδώ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024