Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Ντεπ : Στην αντεπίθεση με την Sun - Αποχωρεί από τα «Fantastic Beasts»

Τζόνι Ντεπ : Στην αντεπίθεση με την Sun – Αποχωρεί από τα «Fantastic Beasts»

Ο Τζόνι Ντεπ θα ασκήσει έφεση στη δίκη για δυσφήμιση που έχασε από τη Sun ενώ αποχωρεί από τη σειρά ταινιών «Fantastic Beasts», λίγες ημέρες μετά τη δικαστική ήττα του

Ο Τζόνι Ντεπ γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα ασκήσει έφεση, αφότου έχασε τη δίκη για δυσφήμιση σε βάρος της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, η οποία τον είχε περιγράψει ως έναν βίαιο σύζυγο προς την Άμπερ Χερντ.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» ρίσκαρε πολλά προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον όμιλο News Group Newspapers (NGN), που εκδίδει την εφημερίδα The Sun, η οποία τον κατηγορεί ότι κακοποίησε την ηθοποιό.

Έπειτα από μια δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της οποίας είδαν το φως της δημοσιότητας διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του 57χρονου ηθοποιού και της πρώην συζύγου του, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αποφάνθηκε κατά του Ντεπ, εκτιμώντας πως οι χαρακτηρισμοί της Sun ήταν «ουσιαστικά αληθείς», διότι «η μεγάλη πλειονότητα των φερόμενων επιθέσεων αποδείχθηκε».

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on

«Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου της Βρετανίας δεν θα αλλάξει τη μάχη μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση», έγραψε ο Τζόνι Ντεπ, στους λογαριασμούς του στο Instagram και το Facebook.

Δήλωσε, επίσης, «συγκινημένος» από τα «πολυάριθμα μηνύματα» συμπαράστασης, που έλαβε.

«Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και προτίθεμαι να αποδείξω πως οι κατηγορίες σε βάρος μου είναι ψευδείς», συμπλήρωσε ο Αμερικανός ηθοποιός,

«Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη χρονική στιγμή».

Παραιτήθηκε από τα «Φανταστικά Ζώα»

Ο Τζόνι Ντεπ ανακοίνωσε επίσης σύμφωνα με το ΑΠΕ ότι η «Warner Bros του ζήτησε να παραιτηθεί από τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ για την επόμενη ταινία των «Fantastic Beasts», ένα αίτημα που «έκανε δεκτό».

«Ο Τζόνι Ντεπ θα αποχωρήσει από τη σειρά ταινιών Fantastic Beasts», επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος τύπου της Warner Bros.

«Ευχαριστούμε τον Τζόνι για την εργασία του στις ταινίες έως σήμερα», συμπλήρωσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι ο Ντεπ θα αντικατασταθεί από έναν άλλο ηθοποιό σε αυτήν την ταινία, η παγκόσμια προβολή της οποίας προβλέπεται για το καλοκαίρι του 2022.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024