Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο κατά βάση ευαίσθητο, ενώ ο Κριός μπορεί να έχει κάποιες ευαισθησίες, εκείνες έχουν την τάση να αφορούν κυρίως τη δουλειά του…!

Αλληλεπίδραση

Και φυσικά, όταν τα στοιχεία σας αναμειγνύονται, έχετε μία πολύ καυτή υπόθεση. Στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να είναι αρκετά καυτή σχέση. Αμέσως ο ένας θα νιώσει έλξη για την παθιασμένη και σεξουαλική πλευρά του άλλου.

Ο Σκορπιός θα ενθουσιάσει τον θερμόαιμο Κριό και εκείνος θα ενισχύσει την επιθυμία σου να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες. Είστε τόσο ισχυρογνώμονες με μοναδικές προσωπικότητες και οι δύο, ώστε ο συμβιβασμός θα είναι σημαντικός αν θέλετε να δώσετε μία ευκαιρία στη σχέση.

Φαίνεται ότι η σεξουαλικότητα θα κυριαρχήσει αυτή τη σχέση. Ο Άρης, ο οποίος σε επηρεάζει, επηρεάζει το χαρακτήρα του Κριού επίσης. Έχετε τόσα κοινά χαρακτηριστικά!

Ωστόσο, ο Κριός θα είναι δύσκολο να διαπραγματευτεί και να έρθει σε συνεννόηση μαζί σου, ιδιαίτερα στη ζωή του σπιτιού και στις εσωτερικές υποθέσεις.

Αυτός θα θέλει το σπίτι να είναι ένα κέντρο του ενθουσιασμού και ο προορισμός για ένα ατελείωτο ρεύμα επισκεπτών. Εσύ, από την άλλη πλευρά, είσαι πολύ μυστικοπαθής και ιδιωτικός, θα θέλεις το σπίτι σας να είναι ένα καταφύγιο ή λιμάνι και όχι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός. Αυτό θα δημιουργήσει συγκρούσεις.

Θα είστε σε μία συνεχή διαμάχη γιατί και οι δύο είστε τόσο αποφασισμένοι και ισχυροί που δεν θα κάνετε πίσω και θα υποστηρίζει ο καθένας τις δικές του απόψεις για την ζωή.

Με αυτούς τους Κριούς ταιριάζει

Θα έχεις έναν φλογερό και δυναμικό συνδυασμό με Κριούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου. Δεν θα επηρεαστούν από τα παιχνίδια σου για συναισθηματικό έλεγχο.

Εάν μπορείς να τους δώσεις το χώρο που χρειάζονται, η υπέροχη σεξουαλική σχέση σας θα αντισταθμίσει τα άλλα θέματα.

Όσοι Κριοί γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου ενδέχεται να προσπαθήσουν να σε κυριαρχήσουν, ειδικά στη δουλειά και σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, πράγμα που θα σε ενοχλήσει αρκετά. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας καταστροφικός συνδυασμός, αν δεν σου αρέσει να σου κάνουν υποδείξεις.

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί από τις 11 έως τις 19 Απριλίου είναι ίσως οι καταλληλότεροι για εσένα, επειδή έχουν έντονη την κυριαρχία του Δία και του Τοξότη.

Έχεις πολύ ισχυρές συναισθηματικές και καρμικές σχέσεις με Κριούς που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με το myastro.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο