Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια δε μπορούν χωρίς...«ξεπέτα»

Αυτά τα ζώδια δε μπορούν χωρίς…«ξεπέτα»

Τα ζώδια που λατρεύουν τον περιστασιακό έρωτα, έχουν παράλληλα και την τάση να διεκδικούν προσωρινά συναισθήματα επίσης

To περιστασιακό σεξ είναι για κάποια ζώδια κλασική κατάσταση. Το κάνουν έτσι για τη ρουτίνα τους και φυσικά δεν το κρύβουν, τουλάχιστον όχι πάντοτε…!

Το θέμα είναι ότι κάποια ζώδια έχουν την τάση να είναι και λιγότερο ρομαντικά με την ίδια λογική.

Λέων

Είναι τόσο περήφανος για τον εαυτό του και θέλει συνέχεια επιβεβαίωση και μάλιστα την επιβεβαίωση των άλλων. Αυτό πρακτικά σημαίνει για τον ίδιο ότι θα μπει σε μια διαδικασία να κάνει ξεπέτα απλά και μόνο για να σιγουρέψει τον εαυτό του ότι «περνάει η μπογιά» του.

Πολλές φορές θα το κάνει και από ωραιοπάθεια επειδή νιώθει και μόνο που περνάτε χρόνο μαζί, σου προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.

Δίδυμος

Κλασική περίπτωση ζωδίου που πάει από εδώ και από εκεί δίχως δεσμεύσεις. Θα τον δεις τη μία ημέρα με μία γυναίκα και την άλλη ημέρα με άλλη. Έχει την τάση να λέει και ψέματα οπότε κάποιες θα νομίζουν ότι το πάνε για σχέση ενώ ούτε καν!

Του αρέσει το περιστασιακό σεξ γιατί δε θέλει να δεσμεύεται σε ένα άτομο. Το θεωρεί βαρετό.

Τοξότης

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Τοξότης να μην αναζητήσει το σεξ ακόμα και με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα. Συνήθως θα κάνει σεξ όταν θα βρίσκεται για διακοπές και αυτό πρακτικά τον κάνει να είναι πιο χαλαρός, ήρεμος και φυσικά «δραστήριος».

Είναι ο ορισμός του «από εδώ και από εκεί». Δεν είναι ότι θα μπει ποτέ στη διαδικασία να το κρύψει άλλωστε. Το λέει όπως είναι.

Υδροχόος

Είναι το ζώδιο που θα κάνει κάτι περιστασιακό με την καλύτερή του φίλη ή απλά φίλη. Δε θεωρεί ότι η φιλία δε μπορεί να συνεπάγεται και κάτι ερωτικό. Είναι εν ολίγοις πολύ «προοδευτικός» σε σχέση με την εποχή του και του αρέσει να είναι πάντα πιο μπροστά.

Θα τον δεις σε νυχτερινές εξόδους να γίνεται το κέντρο της προσοχής και να σου δείχνει ενδιαφέρον για να «κολλήσεις» μαζί του.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024