Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Arcade fire: Επιτέλους νέο κομμάτι μετά από τρία χρόνια

Arcade fire: Επιτέλους νέο κομμάτι μετά από τρία χρόνια

Καινούργιο τραγούδι, με τίτλο «Generation A», παρουσίασαν οι Arcade Fire στο The Late Show, τη βραδιά των αμερικανικών προεδρικών εκλογών

Καινούργιο τραγούδι, με τίτλο «Generation A», παρουσίασαν οι Arcade Fire στο The Late Show, τη βραδιά των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Είναι η πρώτη φορά από την κυκλοφορία, τo 2017, του άλμπουμ «Everything Now» που η μπάντα παρουσιάζει καινούργια μουσική (αν και το 2019, είχαν κυκλοφορήσει μια ερμηνεία του «Baby Mine» για το ριμέικ της ταινίας «Dumbo» της Ντίσνεϊ).

Στο The Late Show, ο Stephen Colbert παρουσίασε το καινούργιο τραγούδι, περιγράφοντάς το σαν κάτι «εμπνευσμένο από το σημερινό κλίμα στη χώρα, με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς τους νέους». Γι’ αυτόν τον λόγο, το βιντεοκλίπ του «Generation A» ανοίγει με έναν μικρούλη ο οποίος, φορώντας καπέλο καουμπόι και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο με κόκκινο μαντήλι, μπαίνει στο στούντιο και μουγκρίζει στο μικρόφωνο «This is generation A! And we’re not gonna wait!». Στο τραγούδι, βουερό ριφ από την ηλεκτρική κιθάρα, κάποιες χορευτικού στυλ φιοριτούρες με συνθεσάιζερ και, στο κλασικό ύφος των Arcade Fire, κάτι στο οποίο μπορεί να κολλήσει κανείς και να το φωνάζει: «I can’t wait, wait, wait, wait, wait, wait/Too little too late!»

Σχετικά με τη δημιουργική δραστηριότητα του συγκροτήματος, δεν υπάρχουν νέα. Τον περασμένο Απρίλιο, ο Win Butler είχε αναρτήσει ένα γράμμα στο Instagram λέγοντας ότι είχαν ξαναπιάσει το γράψιμο (τραγουδιών) κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, αλλά ως προς το πότε θα κυκλοφορήσει καινούργιο άλμπουμ τους είχε πει «εν καιρώ, όχι σύντομα». Σόλο πρότζεκτς υλοποίησαν διάφορα μέλη των Arcade Fire: τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Win Butler κυκλοφόρησε το «Generations», το τρίτο σόλο άλμπουμ του, ενώ τον ίδιο μήνα ο Richard Reed Parry μοιράστηκε το πρώτο σάουντρακ ταινίας που συνέθεσε (για την ταινία του Jude Law «The Nest»).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024