Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Matheus Lomonte : Το νέο πρόσωπο της μόδας ανακαλύφθηκε στο Instagram

Matheus Lomonte : Το νέο πρόσωπο της μόδας ανακαλύφθηκε στο Instagram

Πριν τρία χρόνια, ο Matheus Lomonte ήταν ένας μάλλον άγνωστος σπουδαστής fashion design.

Πριν τρία χρόνια, ο Matheus Lomonte ήταν ένας μάλλον άγνωστος σπουδαστής fashion design.

View this post on Instagram

Tb 3 years ago at my first @marni show. I can’t wait for the Marnifesto.

A post shared by @ moonriverchacha on

Ωστόσο, ο λογαριασμός του στο Instagram – @moonriverchacha – τράβηξε την προσοχή του Francesco Risso του οίκου Marni και σήμερα ο τριαντάχρονος Βραζιλιάνος έχει ανάμεσα στους followers του (και θαυμαστές του) τον ίδιο τον Marc Jacobs, επικεφαλής του φερώνυμου οίκου μόδας. Όλα αυτά ήταν αρκετά για το AnOther ώστε να τον πλησιάσει για συνέντευξη.

View this post on Instagram

@moonriverchacha in @marni

A post shared by Francesco Risso (@asliceofbambi) on

«Πάντα μου άρεσε να τραβάω φωτογραφίες του εαυτού μου, και το Instagram μου επιτρέπει να επιδεικνύω το στυλ μου» ομολογεί. «Βλέπω τον λογαριασμό μου ως λεύκωμα. Έκανα αληθινά καλούς φίλους εκεί» συνεχίζει και αναφέρει τους @momoochoo, @michelle_elie και, βεβαίως τον @themarcjacobs ως κάποιους από τους λογαριασμούς στην πλατφόρμα που θαυμάζει περισσότερο.

View this post on Instagram

A post shared by @moonriverchacha on

Ποιος είναι ο Matheus Lomonte;

Μεγάλωσε στη Μίνας Γκεράις της Βραζιλίας, ανάμεσα στο σπίτι στην πόλη και το οικογενειακό αγρόκτημα, παίζοντας με κούκλες και κότες και κάνοντας ιππασία. «Από τότε που ήμουν παιδί, η σύνδεση με τη φύση είναι σημαντική για μένα» λέει. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπουδές νομικής αλλά τον έπνιγε. «Οπότε σταμάτησα απότομα και άρχισα σπουδές μόδας» πληροφορεί αλλά η δομή μιας σχολής μόδας δεν ταίριαζε στο ταμπεραμέντο του. «Πιστεύω ότι έχω μάθει περισσότερα από ταινίες, βιβλία, τον κόσμο της τέχνης και τη ζωή εν γένει από ό,τι από μια τάξη» δηλώνει.

Αυτές οι εκλεκτικές «σπουδές» αντανακλώνται στις κρεασιόν του: «Δυσκολεύομαι πολύ να συντάξω κατάλογο για οτιδήποτε γύρω από τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να με κατηγοριοποιούν ως κάτι πολύ συγκεκριμένο και πολύ ενστικτωδώς συνθέτω την εμφάνισή μου» τονίζει. Αν και, όπως σημειώνει το AnOther, η αισθητική του συνίσταται σε πυκνά σκούρα μαλλιά με μπούκλες και θαμνώδη φρύδια τα οποία λειτουργούν ως αντίστιξη σε κάτι που θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια ωδή στο στυλ Kinderwhore της δεκαετίας του 1990, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η έμπνευση και τα ινδάλματα του

View this post on Instagram

Tbt

A post shared by @ moonriverchacha on

Στον πίνακά του στον τοίχο, με φωτογραφίες, αποκόμματα και άλλα που του τράβηξαν την προσοχή, φιγουράρουν σε περίοπτη θέση τα ινδάλματά του στον κόσμο της μόδας: η Anna Piaggi και η Miuccia Prada. «Απλά, αγαπώ Miu Miu. Η κοριτσίστικη πλευρά μου με κάθε σεζόν στριγγλίζει από χαρά» δηλώνει. Αντλεί υλικό – ενδύματα και κοσμήματα – από τη γκαρνταρόμπα της μητέρας του και επεμβαίνει δημιουργικά μαζί με τον εδώ και 12 χρόνια σύντροφό του, τον Pedro Macedo.

View this post on Instagram

A post shared by @moonriverchacha on

Το AnOther παρουσίασε την τελευταία του δουλειά: μια σειρά πορτρέτων από τον φακό του Macedo, με τον Lomonte να ποζάρει στην άκρη του δρόμου, είτε φορώντας ένα γούνινο παλτό και κάλτσες ως γάντια είτε με γυμνά πόδια βαμμένα με ασημί χρώμα.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024