Η Τζένιφερ Λόπεζ έπρεπε να «παλέψει» για τον μισθό που την βοήθησε να σπάσει τα εμπόδια για τις Λατίνες στο Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός, 51 ετών, εμφανίζεται στο τελευταίο τεύχος Power of Women της Variety μαζί με την πρώην πράκτορα και την τρέχουσα συνεργάτη παραγωγής Elaine Goldsmith-Thomas – την ίδια γυναίκα που τη βοήθησε να διαπραγματευτεί το μισθό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων για το The Wedding Planner του 2001, που ήταν τότε ρεκόρ για τους Λατίνους ηθοποιούς.

Στη συνομιλία μεταξύ των δύο γυναικών, η Λόπεζ και η Goldsmith-Thomas θυμούνται πώς τα στελέχη του στούντιο έδωσαν στη Λόπεζ την αμοιβή που ζήτησε για τη δημοφιλή ρομαντική κωμωδία.

Ο ρόλος ήρθε καθώς η Λόπεζ προσπαθούσε να ξεφύγει από το να καλείται πάντα για μικρούς ρόλους της «υπηρέτριας κλπ» στις ταινίες.

Jennifer Lopez had to fight for the salary that helped her break barriers for Latinas in Hollywood.

Posted by People on Sunday, 1 November 2020

Πως το κασέ έφτασε στα ύψη;

«Ήμουν της άποψης ότι θέλω να το κάνω αυτό.Έπρεπε να ξεφύγω από αυτό και να πείσω κάποιον να με βάλει στην πρώτη ρομαντική κωμωδία, που ήταν το The Wedding Planner», είπε η Λόπεζ.

Αλλά όταν η Λόπεζ ζήτησε υψηλότερο μισθό από ό,τι είχε πάρει ποτέ Λατίνα ηθοποιός, αυτή και η Goldsmith-Thomas αντιμετώπισαν απρόθυμα στελέχη.

«Θυμάμαι ότι ο σκηνοθέτης Adam Shankman με έβαλε σε αυτήν την ταινία. Ήταν ο πράκτοράς μου και ζητούσε μια συγκεκριμένη τιμή που νόμιζε ότι μου άρεσε, και έκαναν πίσω» είπε στον Goldsmith-Thomas.

«Στη συνέχεια, ο [Shankman] ήρθε σε ένα από τα γυρίσματά μου και είπε…Δώστε της ό,τι θέλει».

Η Λόπεζ είπε ότι το ρεκόρ του μισθού απέδειξε την αξία άλλων ηθοποιών που ήταν Λατίνοι στο Χόλιγουντ.

«Ήταν απλώς η ιδέα ότι κάποιος σαν κι εμένα, που ήταν γυναίκα, θα μπορούσε να συγκεντρώσει αυτόν τον τύπο τιμής σε αυτόν τον κλάδο και ήταν μεγάλη υπόθεση» είπε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο