Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Ουίλιαμ : Είχε βγει θετικός στον κοροναϊό τον Απρίλιο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ : Είχε βγει θετικός στον κοροναϊό τον Απρίλιο

«Ο Ουίλιαμ χτυπήθηκε πολύ σκληρά από τον ιό - τον χτύπησε πραγματικά»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βγήκε θετικός στον κοροναϊό στις αρχές του έτους, σύμφωνα με πηγές στο παλάτι του Κένσινγκτον που ανέφεραν το συμβάν στο BBC.

Το χρονικό της νόσου

Πιστεύεται ότι προσβλήθηκε από τον ιό τον Απρίλιο, περίπου την ίδια στιγμή που ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος κόλλησε επίσης.

Ενώ το παλάτι δε σχολίασε κάτι επίσημα, σύμφωνα με το The Sun – το οποίο ανέφερε για πρώτη φορά την ιστορία – ο Ουίλιαμ 38 ετών, κράτησε τη διάγνωσή του ιδιωτική για να αποφύγει να ανησυχήσει το κοινό.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ουίλιαμ είπε «Υπήρχαν σημαντικά πράγματα σε εξέλιξη και δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν».

Μια πηγή είπε επίσης στο The Sun: «Ο Ουίλιαμ χτυπήθηκε πολύ σκληρά από τον ιό – τον χτύπησε πραγματικά». Σε ένα στάδιο αγωνιζόταν να αναπνεύσει, οπότε προφανώς όλοι γύρω του ήταν πολύ πανικοβλημένοι».

Ο Ουίλιαμ υποβλήθηκε σε θεραπεία από γιατρούς του παλατιού και ακολούθησε κυβερνητικές συμβουλές απομόνωσης στο σπίτι στο Anmer Hall στο Norfolk.

The future King of England personally struggled with the virus.

Posted by LADbible on Sunday, 1 November 2020

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου πραγματοποίησε 14 τηλέφωνα και βιντεοκλήσεις. Ο Τζόνι Ντιμόντ, βασιλικός ανταποκριτής του BBC, είπε επίσης ότι η κατάσταση του Ουίλιαμ ίσως δεν ήταν γνωστή εκείνη την εποχή σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί περαιτέρω ανησυχία, δεδομένης των γεγονότων που συνέβαιναν τότε σε εθνικό επίπεδο.

Ιδιωτικότητα από το παλάτι

«Αλλά το παλάτι προσπαθεί επίσης να διατηρήσει κάποιο απόρρητο για τη βασιλική οικογένεια», προσέθεσε ο Ντιμόντ. Ο πρίγκιπας Τσαρλς, 71 ετών, βρέθηκε θετικός στον ιό τον Μάρτιο.

Είχε δείξει κάποια συμπτώματα κοροναϊού, αλλά ευτυχώς αυτά ήταν μόνο ήπια. Η γυναίκα του Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης, έκανε επίσης τεστ για την ασθένεια, αλλά ήταν αρνητική.

Μια δήλωση που εκδόθηκε από το Clarence House αναφέρει: «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έχει βγει θετικός στον κοροναϊό. Έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα, αλλά παραμένει σε καλή κατάσταση η υγεία του και εργάζεται από το σπίτι τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως».

«Η Δούκισσα της Κορνουάλης έχει επίσης κάνει το τεστ, αλλά δεν είχε τον ιό. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές συμβουλές, ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα τώρα αυτοαπομονώνονται στο σπίτι στη Σκωτία».

«Το τεστ πραγματοποιήθηκε από το NHS στο Aberdeenshire όπου πληρούσαν τα κριτήρια που απαιτούνται για τη δοκιμή».

«Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από ποιον ο πρίγκιπας κόλλησε τον ιό λόγω του μεγάλου αριθμού συναντήσεων που πραγματοποίησε στον δημόσιο ρόλο του τις τελευταίες εβδομάδες».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024