Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο του Νερού και ως τέτοιο αυτό το ζώδιο υποδηλώνει ενσυναίσθηση και αρκετή συναισθηματικότητα. Η ευαισθησία και η υπερβατικότητα της σκέψης του πολλές φορές πηγαίνει αρκετά μακριά.

Χαρακτηριστικά

Ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι ο Ποσειδώνας, έτσι οι Ιχθείς είναι πιο διαισθητικοί από άλλα ζώδια και έχουν ένα καλλιτεχνικό ταλέντο. Ο Ποσειδώνας συνδέεται και με τη μουσική, γι’ αυτό οι Ιχθείς εκφράζουν μουσικές προτιμήσεις στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Οι Ιχθείς έχουν το χαρακτηριστικό ότι όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους. Έχουν την τάση να οραματίζονται τους στόχους τους και να τους πετυχαίνουν. Ο ρομαντισμός που τους διακατέχει, τους καθιστά πολύ πιστούς και αφοσιωμένους συντρόφους.

Η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Αυτό τους κάνει πολλές φορές ευάλωτους στα λάθος άτομα και στις λάθος επιλογές.

Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Γι’ αυτό χρειάζονται ένα σύντροφο με δυνατή προσωπικότητα στη ζωή τους.

Είναι γενναιόδωροι, συμπονετικοί, εξαιρετικά πιστοί και τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους.Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για τη σοφία τους, αλλά υπό την επήρεια του Ουρανού, μερικές φορές μπορούν να αναλάβουν το ρόλο ενός θύματος, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων.

Οι Ιχθείς σπάνια ασκούν κριτική και πάντοτε συγχωρούν. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι πιο ανεκτικοί από όλα τα ζώδια. Παρ’ όλα αυτά το γεγονός ότι πάντοτε θα συγχωρήσουν, γίνεται ένα χαρακτηριστικό που πολλοί θα το εκμεταλλευτούν.

Οφείλει γενικότερα να πειθαρχήσει περισσότερο τον εαυτό του και να τον κάνει ακόμη πιο «σκληρό» απέναντι στης δυσκολίες της καθημερινότητας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιτεύξει αυτά που θέλει και να πετύχει στο 100%.

Οι Ιχθείς όπως και τα υπόλοιπα δύο ζώδια του νερού, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, είναι γνωστό ότι έχουν ορισμένες ικανότητες. Τέτοια μπορεί να είναι η δυνατότητα να κάνουν μια μελλοντική εκτίμηση και να έχουν δίκιο.

Έχουν επίσης το ένστικτο να κατανοούν από τα πρώτα στάδια μιας σχέσης, ποιος τους κοροϊδεύει και τους χειρίζεται ψυχολογικά.

Με πληροφορίες από το myastro.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο