Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σον Κόνερι : Συγκλονίζει η σύζυγός του - «Είχε άνοια, δεν ήταν ζωή για εκείνον»

Σον Κόνερι : Συγκλονίζει η σύζυγός του – «Είχε άνοια, δεν ήταν ζωή για εκείνον»

Η σύζυγος του Σον Κόνερι αποχαιρέτισε συναισθηματικά φορτισμένη τον ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως ζούσε τα τελευταία της ζωής του.

Έφυγε το Σάββατο από τη ζωή o Σον Κόνερι, ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, σε ηλικία 90 ετών.

Η σύζυγος του θρύλου της μεγάλης τηλεόρασης αποχαιρέτισε συναισθηματικά φορτισμένη τον ηθοποιό, ενώ αποκάλυψε πως ζούσε τα τελευταία της ζωής του.

Αποκαλύπτοντας πώς οι τελευταίοι μήνες του είχαν σημαδευτεί από την άνοια, η Μισελίν Ροκμπρίν, που ήταν παντρεμένη με το βραβευμένο με Όσκαρ αστέρα επί 45 χρόνια, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ζωή γι’ αυτόν. Δεν ήταν σε θέση να εκφραστεί τελευταία. Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και έφυγε τόσο γαλήνια… Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλά έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε».

«Είχε άνοια και αυτό είχε επιπτώσεις πάνω του. Ικανοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία να φύγει ήσυχα» πρόσθεσε.

Η 91χρονη γαλλομαροκινή ζωγράφος, η οποία γνώρισε τον Σκωτσέζο ηθοποιό το 1970 σε ένα τουρνουά γκολφ και έγινε η δεύτερη σύζυγός του, πρόσθεσε: «Ήταν εντυπωσιακός και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί. Ήταν ένας άνδρας υπόδειγμα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά (η ιστορία της υγείας του) δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και έφυγε ήρεμα».

Ο πρώτος και ξεχωριστός πράκτορας 007

Ο ηθοποιός Σον Κόνερι είναι ο καλύτερος Τζέημς Μποντ όλων των εποχών, όπως αποφάνθηκαν οι σινεφίλ στη Βρετανία, πατρίδα του θρυλικού πράκτορα 007. Ο δημοφιλής Σκωτσέζος ηθοποιός επικράτησε με διαφορά σε έρευνα που έκανε βρετανικό περιοδικό.

Το 1962 έκανε δοκιμαστικό και κέρδισε το ρόλο του Τζέιμς Μποντ στο κατασκοπικό θρίλερ του Τέρενς Γιανγκ «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Εναντίον Δρος Νο» («Dr No»), που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ίαν Φλέμινγκ. Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας και οι δύο συνέχειές της – «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Από τη Ρωσία με Αγάπη» («From Russia to Love», 1963) και «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 Εναντίoν Χρυσοδάκτυλου» («Goldfinger», (1964) – ανέδειξαν τις ταινίες του Μποντ σε παγκόσμιο φαινόμενο και τον Κόνερι σε διασημότητα με διεθνή ακτινοβολία.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024