Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεαρός καταδικάστηκε σε 25 χρόνια αφού πυροβόλησε θανάσιμα σκυλί της αστυνομίας

Νεαρός καταδικάστηκε σε 25 χρόνια αφού πυροβόλησε θανάσιμα σκυλί της αστυνομίας

Επιπλέον, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018, τραυμάτισε δύο γυναίκες σε ένα βενζινάδικο, υποχρεώνοντας τη μία να οδηγεί υπό την απειλή του όπλου του

Ένας νεαρός στη Φλόριντα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης μετά από πυροβολισμό και δολοφονία ενός σκύλου της αστυνομίας καθώς προσπάθησε να δραπετεύσει από σύλληψη το 2018.

Η ποινή και η δικαστική απόφαση

Ο Jhamal Paskel, 19 ετών, πήρε πέντε χρόνια για το θάνατο του σκύλου και 20 χρόνια ποινή για άλλες κατηγορίες καθώς καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Duval County Circuit Court στο Jacksonville της Φλόριντα.

Σύμφωνα με το News4Jax, ο δικαστής Gilbert Feltel Jr. βρήκε το μέσο μεταξύ της 35ετούς ποινής φυλάκισης που ζήτησε το κράτος και του αιτήματος της υπεράσπισης για 15 χρόνια φυλάκισης μαζί με την αποκατάσταση.

He fatally shot Fang while trying to escape arrest.

Posted by LADbible on Friday, 30 October 2020

Κατά τη διάρκεια της δίωρης ακρόασης, ο Paskel σημείωσε ότι ήταν 17 ετών τη στιγμή του συμβάντος και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι ήταν «άντρας έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για τα λάθη που έκανε ως παιδί».

Είπε: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και συλλυπητήρια στον αξιωματικό Herrera για όχι μόνο τη δολοφονία του συνεργάτη σκύλου του Fang, του καλύτερου φίλου του».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα θύματα που τα τρόμαξα εκείνο το βράδυ. Και οφείλω στη μητέρα μου τη μεγαλύτερη συγγνώμη για την απογοήτευσή της».

Επιπλέον, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018, τραυμάτισε δύο γυναίκες σε ένα βενζινάδικο, υποχρεώνοντας τη μία να οδηγεί υπό την απειλή του όπλου του.

Η αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει το αυτοκίνητο μέσω του OnStar, του συστήματος ασφάλειας και προστασίας εντός του οχήματος που ήταν εγκατεστημένο και το σύστημα απενεργοποίησε τον κινητήρα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024