Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη φέρνει στο σαλόνι μας εκλεκτούς καλεσμένους

Σπίτι με το MEGA: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη φέρνει στο σαλόνι μας εκλεκτούς καλεσμένους

«Ως τα χαράματα» τραγουδούν Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνοντας μια γεύση από τις μαγικές στιγμές που θα χαρίσει η μοναδική ερμηνεύτρια και οι εκλεκτοί φίλοι της από την εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», στις 21:00

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες αλλά και φίλοι από τα παλιά θα συντροφεύσουν την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη στην μοναδική βραδιά στο MEGA σήμερα, Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00, στην εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την οποία έχουν αγκαλιάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες και τηλεθεατές από την προηγούμενη σεζόν.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η εκλεκτή συντροφιά της θα χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές πλημμυρίζοντας το σπίτι των θεατών με αγαπημένα τραγούδια.

Γεύση από τις μαγικές στιγμές που θα μας χαρίσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι εκλεκτοί φίλοι της δίνει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ερμηνεύουν το λατρεμένο τραγούδι «Ως τα χαράματα».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια απόψε στις 21:00 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση πλήρες μουσικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί της, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που μοιράζονται με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όλα όσα τους ενώνουν. Στη σκηνή ανεβαίνει και ένας νέος πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Θοδωρής Βουτσικάκης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024