Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Έλα να Παίξουμε» : Δείτε αποκλειστικό βίντεο από το θρίλερ της χρονιάς

«Έλα να Παίξουμε» : Δείτε αποκλειστικό βίντεο από το θρίλερ της χρονιάς

Ένας μοναδικός συνδυασμός της ταινίας τρόμου με την τεχνολογία

Είναι το «Έλα να Παίξουμε» το πιο τρομακτικό θρίλερ για φέτος;

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο ανερχόμενος Άζι Ρόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιο τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

Γέννηση του Project

Ο σκηνοθέτης Τζέικομπ Τσέις (‘’The Four-Faced Liar’’) είχε γοητευτεί από το φανταστικό και τον τρόμο αρκετά νωρίς. Λάτρευε το Χάλογουιν και ως έφηβος γύρισε μερικές ερασιτεχνικές μικρού μήκους ταινίες με τους φίλους του. Κάποια από αυτές, πήρε μια διάκριση και έτσι η ταινία του Τζέικομπ προβλήθηκε στο Super Bowl. Σε συνέχεια, πήρε μαθήματα σκηνοθεσίας από τον Ζακ Σνάιντερ στο σετ της ταινίας του «Justice League». Τα χρήματα που κέρδισε ο Τζέικομπ, τα προόριζε για μια μικρού μήκους ταινία που θα έφτιαχνε με τον τίτλο «Larry».

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα τέρας, το Λάρι, που νιώθει μοναξιά και αναζητάει ένα φίλο για παρέα. Η ταινία εξερευνά τη σχέση ανάμεσα σε τεχνολογία και μοναξιά. Μπορεί, φυσικά, η τεχνολογία να είναι υπέροχη αλλά μην ξεχνάμε πως μπορεί να οδηγήσει στη μοναξιά», υποστηρίζει ο Τσέις.

Ο Τσέις ήθελε να κάνει εξ αρχής μια ταινία είδους χρησιμοποιώντας πηγές έμπνευσης στο σήμερα. «Η τεχνολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την ταινία διότι βρίσκεται παντού γύρω μας», λέει ο Τσέις. «Η μεγάλη πρόκληση ήταν να πάρω όλα αυτά που κάνουν αίσθηση και λειτουργούν στις ταινίες τρόμου και να τα αναβαθμίσω. Έτσι, κατέληξα πως το τάμπλετ και το κινητό τηλέφωνο είναι οι νέες εκδοχές του στοιχειωμένου σπιτιού».

Η μικρού μήκους ταινία του Τσέις τράβηξε την προσοχή των Άλεξ Χάινεμαν (‘’A Million Little Pieces’’, ‘’Ο Επιβάτης’’) και Άντριου Ρόνα (‘’Αντέχεις να δεις;’’, ‘’The Gunman’’) της The Picture Company, που είναι φανατικοί των ταινιών είδους. «Κοιτάζοντας την ταινία του Τζέικομπ, καταλάβαμε πως είχε πραγματικό όραμα και έπρεπε να γίνει σύντομα μεγάλους μήκους ταινία», λέει ο Χάινεμαν. «Όλοι μας ενθουσιαστήκαμε με τον τρόπο που ανακάτεψε τον τρόμο με την τεχνολογία. Τη χρησιμοποίησε ως συστατικό της ιστορίας του με πολύ έξυπνο τρόπο».

Η ιστορία πήρε διαφορετική και μεγαλύτερη σε έκταση μορφή για να γίνει ταινία μεγάλου μήκους. Ήρωας της ταινίας είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό παιδί που επικοινωνεί με το Λάρι μέσω των συσκευών του. Επίσης, ο Τζέικομπ έφτιαξε και δύο δυναμικούς χαρακτήρες, το Μάρτι (Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, ‘’Κι αν σου κάτσει;’’) και τη Σάρα (Τζίλιαν Τζέικομπς,   ‘’Χάρηκα που σε γνώρισα’’), δηλαδή τους γονείς του Όλιβερ. Τα πρώτα βήματα για το project είχαν μόλις αρχίσει.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα

Σκηνοθεσία & Σενάριο : Τζέικομπ Τσέις 

Παίζουν οι: Άζι Ρόμπερτσον, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ

Το τρέιλερ της ταινίας

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024