Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κελέτσης : Κόλλησα κοροναϊό λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Κελέτσης : Κόλλησα κοροναϊό λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Ο κ. Κελέτσης τόνισε ότι παραμένει ασυμπτωματικός ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε, σημειώνοντας ότι είχε υποβληθεί σε τεστ τις προηγούμενες μέρες, το οποίο είχε βγει αρνητικό

Την εκτίμηση ότι προσβλήθηκε από τον κορoναϊό λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης.

O κ. Κελέτσης τόνισε ότι παραμένει ασυμπτωματικός ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε, σημειώνοντας ότι είχε υποβληθεί σε τεστ τις προηγούμενες μέρες, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

Όπως είπε, το περασμένο Σάββατο, ειδοποιήθηκε, ότι συνεργάτης του, βρέθηκε θετικός στον ιό. «Μόλις ενημερώθηκα, πήγα στο ιατρείο της βουλής, αλλά δεν έκαναν τεστ επειδή ήταν Σαββατοκύριακο. Μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, έκανα το τεστ το πρωί της Κυριακής, και αργά το βράδυ της ίδιας μέρας ειδοποιήθηκα ότι είναι θετικό. Έκτοτε μπήκα σε καραντίνα» τόνισε.

Ο βουλευτής σημειώνει ότι φορούσε μάσκα, και τηρούσε τα μέτρα, ενώ στο γραφείο του που υπήρξε το πρώτο κρούσμα, εργαζόντουσαν λόγω κορωνοϊού τρία άτομα, καθένα εκ των οποίων στο δικό του χώρο. Συνολικά, τέσσερα ήταν τα θετικά κρούσματα στο γραφείο του, περιλαμβανομένου και του ίδιου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα ο βουλευτής της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας καθοριστική την σημασία τήρησης των μέτρων. «Είναι ύπουλη κατάσταση, δεν ξέρεις από που θα έρθει».

Ο Σταύρος Κελέτσης εξέφρασε την εκτίμηση ότι προσβλήθηκε από τον ιό μερικές μέρες μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στη Σαμοθράκη (17-18 Οκτωβρίου). Εν τούτοις, ο κ. Κελέτσης, υποστήριξε, ότι συνάντησε τον συνεργάτη του που βρέθηκε θετικός στον ιό, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

«Ο πρωθυπουργός ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Έβρο, ενώ εγώ την Τετάρτη που είχε προηγηθεί είχα κάνει το τεστ εδώ στη Βουλή και ήμουν αρνητικός. Μετά, όταν έφυγε ο πρωθυπουργός, εγώ τη Δευτέρα επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη και αργά το βράδυ γύρισα στην Αθήνα. Εγώ το εντοπίζω εκείνη την ημέρα, δηλαδή μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού», είπε.

Εξάλλου, λόγω της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του Χρήστου Σταϊκούρα, όλη την περασμένη εβδομάδα ο γαλάζιος βουλευτής βρισκόταν στη Βουλή, κάτι που εντείνει τους φόβους για διασπορά του ιού στην εθνική αντιπροσωπεία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024