Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο γνωστό για τη λογική, την εμμονή του με την καθαριότητα και τον εγωισμό του. Ποια στοιχεία όμως τον κάνουν κουραστικό;

Εγωισμός

Ναι έχει ισχυρό εγωισμό. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κάτι το θετικό. Μπορεί να συνεχίσει να υποστηρίζει κάτι ακόμη κι αν έχει άδικο. Αυτό πρακτικά τον κάνει να μην είναι ένας συνομιλητής που θα σε ακούσει την ώρα που συζητάτε ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Κυκλοθυμία

Δεν είναι μόνο τα ζώδια του νερού κυκλοθυμικά. Ο Παρθένος, λόγω του άγχους που τον διακατέχει, συχνά θα γίνει αρκετά ιδιαίτερος ως προς το πώς εναλλάσσονται τα συναισθήματά του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα μπει στη διαδικασία να είναι ήρεμος όταν εσύ έχεις δίκιο και αυτός άδικιο.

Στο σήμειο αυτό συνδέεται και ο υπέρμετρος εγωισμός του που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα από ότι θα ήταν. Δεν είναι καθόλου συγκαταβατικός χαρακτήρας.

Καλή μνήμη

Αυτό δε σε συμφέρει αλλά ισχύει. Δεν ξεχνάει ποτέ, το παραμικρό! Μην περιμένεις να μπει στη διαδικασία να σου δείξει ότι τάχα δήθεν δε θυμάται. Απλά κάνει υπομονή με σκοπό να σου πει αυτά που ξέρει τη στιγμή που πρέπει, ούτως ώστε να νιώσεις εσύ αμηχανία και να φανεί η όποια σαθρότητα των επιχειρημάτων σου.

Συναισθηματικός χειρισμός

Δυστυχώς αυτό είναι ένα παντελώς αρνητικό χαρακτηριστικό. Θα σε κάνει να νιώσεις ενοχή και ευθύνη σχεδόν για τα πάντα, με σκοπό να ξεφύγει αυτός από την όποια συζήτηση που προσπαθείς να του κάνεις.

Ταυτόχρονα θα δείξει ότι τάχα νοιάζεται για το πως νιώθεις εσύ, ξεχνώντας ότι γκρινιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr