Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχολείο στο Σίδνεϊ προσφέρει μαθήματα συντήρησης αυτοκινήτου σε κορίτσια

Σχολείο στο Σίδνεϊ προσφέρει μαθήματα συντήρησης αυτοκινήτου σε κορίτσια

Η Ελένη Μητάκος τρέχει τα μαθήματα εδώ και 13 χρόνια και προσφέρει σε όλους τους εφήβους την ευκαιρία να μάθουν λίγο για το πώς να εκτελέσουν τη βασική συντήρηση σε αυτοκίνητα που συχνά είναι κάτι που δεν έχουμε διδαχθεί

Ένα σχολείο για κορίτσια στο Σίδνεϊ προσφέρει σε μαθήτριές του την ευκαιρία να μάθουν πώς να φροντίζουν σωστά ένα αυτοκίνητο ως βασική δεξιότητα.

 

Για να είμαστε δίκαιοι, οι περισσότεροι από εμάς δε θα έχουμε την πρώτη ιδέα για το πώς να αλλάζουμε ένα ελαστικό, ή να αλλάζουμε το λάδι ή να ελέγξουμε την πίεση των ελαστικών των αυτοκινήτων μας, αλλά είναι πραγματικά πρακτικό να γνωρίζουμε.

Αυτό μετράει διπλά στην Αυστραλία, όπου οι δρόμοι είναι μεγάλοι και ο καιρός είναι ζεστός.

Συντήρηση αυτοκινήτων

Γι ‘αυτό τα κορίτσια στο Stella Maris College στο Manly έχουν πάρει μαθήματα από τους τοπικούς «εκπαιδευτές αυτοκινήτων» Galmatic για να μάθουν πώς να φροντίζουν τα αυτοκίνητά τους και ελπίζουμε να διαλύσουν κάποια παλιά στερεότυπα στη διαδικασία.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, η Galmatic ισχυρίζεται ότι «ειδικεύονται στο να βοηθούν τις γυναίκες και τους εφήβους της Αυστραλίας να νιώθουν άνετα πίσω από το τιμόνι μέσω των πρακτικών εργαστηρίων συντήρησης αυτοκινήτων και διαδικτυακών μαθημάτων».

Η Ελένη Μητάκος τρέχει τα μαθήματα εδώ και 13 χρόνια και προσφέρει σε όλους τους εφήβους την ευκαιρία να μάθουν λίγο για το πώς να εκτελέσουν τη βασική συντήρηση σε αυτοκίνητα που συχνά είναι κάτι που δεν έχουμε διδαχθεί.

Είπε στην Daily Mail Australia: «Διδάσκουμε έως και 100.000 εφήβους ετησίως σε σχολεία, σε όλα τα μέρη του Σίδνεϊ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι οι έφηβοι να αισθάνονται άνετα πίσω από το τιμόνι. Τελικά οδηγούν πολύ μεγάλα οχήματα τα οποία μπορεί να είναι πολύ ακριβά αν δε συντηρούνται σωστά».

«Δε μπορούμε να τονίσουμε περισσότερο σε όλους τους μαθητές μας, ότι δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, πρέπει να το αντιμετωπίσετε για τη δική σας ασφάλεια».

Η Amy Smith, βοηθός διεύθυνσης και υπέυθυνη για την ευημερία στο κολέγιο, είπε ότι όλοι έμαθαν κάτι από τη συνεδρία και ότι ήταν μια πολλή ευεργετική άσκηση σύμφωνα με το ladbible.com.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024