Καινούργιες αλλαγές έρχονται για τα 4 αυτά ζώδια και θα είναι αρκετά «ριζοσπαστικές». Δώστε έμφαση…

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά την διάρκεια του μήνα αυτού, θα ρίξεις περισσότερο βάρος στις σχέσεις σου. Θα σκεφτείς αρκετά και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μεγάλες αλλαγές πάνω στον τομέα αυτό, τόσο εξ αιτίας της Πανσελήνου στις 31, όσο και της Νέας Σελήνης στις 15, που είναι και πιο ευνοϊκή για δεσμούς, γάμους και συνεργασίες.

Ενδεχομένως να έχεις επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν σου και να θελήσει να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί το αποτέλεσμα μάλλον δε θα είναι αυτό που θα ήθελες και θα απογοητευτείς.

ΛΕΩΝ

Σύμφωνα με το astrology.gr, οι απόψεις σου ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά όσον αφορά στα οικογενειακά σου και τις σχέσεις σου με το κοντινό σου περιβάλλον, αυτό το χρονικό διάστημα, είτε εξ αιτίας κάποιων απρόσμενων γεγονότων είτε επειδή εσύ θα θέλεις να κάνεις μια στροφή.

Αυτό θα σε βοηθήσει να αλλάξεις και τρόπο σκέψης, γι’ αυτό ας μην εκπλαγείς αν ξαφνικά «πιάσεις» τον εαυτό σου να έχει εντελώς διαφορετικά επιχειρήματα σε μια συζήτηση σε σύγκριση με αυτά που είχες στο παρελθόν.

Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για να «ανοίξεις» το μυαλό σου, να τακτοποιήσεις ζητήματα σπιτιού ή ακινήτων και γενικά να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε ένα καινούργιο μονοπάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ευκαιρία για εσένα Σκορπιέ αυτό το μήνα, εκτός του να επιτύχεις κάποιες δικές σου επιδιώξεις, να δείξεις στους ανθρώπους γύρω σου πόσο σημαντικοί είναι.

Τα «φώτα» θα είναι πάνω σου, μιας και είναι τα γενέθλιά σου και θα μπορείς να εκφραστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κυρίως όταν ο Ερμής χωρίς να είναι ανάδρομος πια θα ξαναπεράσει στο ζώδιό σου.

Να θυμάσαι ότι αρκετές αναταράξεις θα υπάρξουν με την Πανσέληνο στον Ταύρο, οπότε είναι σημαντικό για εσένα να προβείς σε αλλαγές, πριν τις γευτείς από την άλλη πλευρά, φροντίζοντας να διώξεις κάποιους ανθρώπους και κρατώντας τους αξιόπιστους, στους οποίους μπορείς να βασίζεσαι είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στις 15 θα σε βοηθήσει σε αυτό αρκετά, οπότε κάνε τις σωστές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον μήνα του Σκορπιού, το βλέμμα σου θα είναι στραμμένο στην καριέρα σου και στην δημόσια εικόνα σου. Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να μπορέσεις να αλλάξεις την άποψη που ίσως κάποιοι είχαν σχηματίσει, για σένα προς το καλύτερο.

Άλλωστε ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης σου κι εσύ τώρα καλείσαι να κάνεις τη θετική έκπληξη. Αν μπορέσεις να διαχειριστείς τους κραδασμούς της Πανσελήνου, στις 31 και έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, αντί να τα χάσεις με όσα πιθανόν να συμβούν και να λειτουργήσεις σπασμωδικά, τότε με τη Νέα Σελήνη θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Αν, μάλιστα, μέχτι τότε ένιωθες ότι δεν σε καταλάβαιναν ή δε δέχονταν τη γνώμη σου, τώρα είναι η ώρα για να βρεις ανταπόκριση. Όλο αυτό, είναι η αρχή μιας μεγαλύτερης «μεταμόρφωσης» που θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr