Αν είσαι στη δουλειά και ακούς μια πόρτα να χτυπάει με δύναμη τον τοίχο, όχι δε γκρεμίστηκε κανένας φούρνος. Απλά, δουλεύτετε με έναν Λέοντα.

Απότομα νεύρα

Είθισται να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του για το πώς πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν του αλλάξεις το πλάνο τελευταία στιγμή, θα δεις έναν άλλον εαυτό. Θα σηκωθεί και θα φύγει.

Κυκλοθυμία

Θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν συνειδητοποιήσει ότι κάποιος άλλος θέλει να τον ελέγξει, θα νευριάσει σε σημείο να γίνει κυριολεκτικά ειλικρινής απέναντί σου, με αποτέλεσμα να σε μειώσει ως άτομο.

Του δίνεις εντολές

Το να είναι επαγγελματίς στη δουλειά του και να δέχεται τις συμβουλές και τις προτάσεις του αφεντικού του είναι κάτι το λογικό. Το να του δώσεις όμως εντολή για κάτι λες και είναι σκλάβος σου, τότε μάλλον θα το μετανιώσεις.

Θα αρχίσει να σου μιλάει ειρωνικά και θα καταλήξει να σου φωνάζει βγαίνοντας από το γραφείο και χτυπώντας με δύναμη την πόρτα.

Μην του λες ψέματα

Το να του κρύβεις την αλήθεια ενώ βλέπεις εκείνος έχει καταλάβει για τι λες και για τι μιλάς, είναι κάτι που θα τον κάνει και να νευριάσει αλλά και να ξενερώσει.

Αν σταματήσει να σου μιλάει και απλά τον δεις να σηκώνεται κι να φεύγει, μη σου κάνει και τόση εντύπωση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr