Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άνδρας κέρδισε το τζάκποτ δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο

Άνδρας κέρδισε το τζάκποτ δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο

Ο Michael Christiansen από το Νόρφλοκ, αφού είχε κερδίσει ήδη μια φορά το τζάκποτ, έπαιξε ξανά και κέρδισε άλλη μία μικρή περιουσία

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το λαχείο είναι ελάχιστες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε έναν άνδρα από την Νεμπράσκα να τα καταφέρει.

Ο Michael Christiansen από το Νόρφλοκ, αφού είχε κερδίσει ήδη μια φορά το τζάκποτ, έπαιξε ξανά και κέρδισε άλλη μία μικρή περιουσία.

Σύμφωνα με το CNN, τον περασμένο Μάρτιο ο Christiansen αγόρασε ένα δελτίο Money Clip Scratch και κέρδισε 50.000 δολάρια. Στις αρχές του Οκτωβρίου αποφάσισε να αγοράσει ξανά, αυτή τη φορά ένα δελτίο 20X The Money Scratch και κέρδισε ξανά, τα διπλάσια χρήματα – 100.000 δολάρια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ποιες είναι οι πιθανότητες; Δεν πίστευα ότι είναι αλήθεια» είπε ο Christiansen, προσθέτοντας πως είχε αγοράσει και τα δύο δελτία από την ίδια κάβα της γειτονιάς του.

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά τυχερός νιώθει αφού πρόσφατα έχασε την κόρη του και δεν αποκλείει τελικά να χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αγοράσει το σπίτι που η κόρη του νοίκιαζε για να μείνει.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024