Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που πολύ σπάνια θα δείξει προς τα έξω τα συναισθήματά του. Το πιο σύνηθες είναι να βρεθεί σε μια διαδικασία να αποδεχθεί αυτά που νιώθει και να τα μοιραστεί με κυνικό τρόπο.

Μιλάει «ψυχρά»

Ναι οκ Αιγόκερε το έχουμε καταλάβει, θέλεις να λες την αλήθεια, αυτό όμως δε σε καθιστά ελκυστικό αυτομάτως. Όταν μιλάς με απότομο και παράξενο τρόπο στο άλλο άτομο, είναι λογικό να νιώσει αμήχανα μαζί σου.

Δηλαδή αν ο άλλος σου πει ότι σε αγαπάει (και το εννοεί), μην του πεις ένα κυριολεκτικό «κι εγώ»!

Δες το λίγο πιο συναισθηματικά το όλο θέμα, για αυτόν τον λόγο άλλωστε είσαι σε σχέση, διαφορετικά χώρισε και μείνε ολομόναχος.

Φλερτ

Ναι οκ ξέρουμε ότι το φλερτ είναι «υγεία», όταν όμως είσαι σε σχέση και το κάνεις με αδιάκριτο τρόπο ή νιώθεις ότι είναι δικαίωμά σου να το κάνεις όποτε γουστάρεις, τότε μη σου κάνει εντύπωση αν το άλλο άτομο ξενερώσει μαζί σου.

Σε τελική ανάλυση, αν μια γυναίκα θέλει να φλερτάρει βρίσκει πολύ περισσότερο κόσμο από εσένα. Μην της πας «κόντρα».

Απομόνωση

Κάνεις κάτι το οποίο θα σε απομακρύνει στα διακά από τη σύντροφό σου. Αυτό είναι το γεγονός ότι σταματάς να μιλάς χωρίς έστω να το πεις από πιο πριν και το άλλο άτομο νιώθει άσχημα.

Το κάνεις μία, το κάνεις δύο, το κάνεις τρεις, αν δε σου ξαναμιλήσει και η σύντροφός σου μη σου κάνει καμία απολύτως εντύπωση.

Ναι οκ, θες τον χρόνο και τον χώρο σου και καλά κάνεις. Τότε πολύ απλά πες το!

Κοιτάς το παρόν

Ναι είναι καλό να εκτιμούμε το τώρα και να μην κοιτάμε μόνο το μέλλον, αλλά ακριβώς αυτό, να μην κοιτάμε μόνο το μέλλον!

Η σύντροφός σου όπως και κάθε λογικός άνθρωπος κοιτάζει το τώρα αλλά θέλει να ξέρει προς τα πού πάει αυτή η σχέση ή έστω τι σκοπό έχεις. Αν δεν ξέρεις, τότε πες της το!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο