Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γάτα επιτίθεται σε πουλιά που βλέπει στην τηλεόραση

Γάτα επιτίθεται σε πουλιά που βλέπει στην τηλεόραση

Η γατούλα έφαγε τα μούτρα της στην τηλεόραση.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει μια γάτα να «τρώει τα μούτρα της» σε μια τηλεόραση αφότου προσπάθησε να πιάσει δύο πουλιά που φαίνονταν στην οθόνη.

Η ιδιοκτήτρια της γάτας, Νιλ Γουντγουόρντ, που ζει στο Ίρβινγκ του Τέξας, έμεινε άναυδη όταν είδε την γάτα της, την Ίζι να προσπαθεί να επιτεθεί στα πουλιά που εμφανίζονταν στην τηλεοπτική οθόνη.

Στο βίντεο, η 5χρονη γάτα φαίνεται να σχεδιάζει επιδέξια την επίθεσή της, προτού τελικά φάει τα μούτρα της πέφτοντας στην τηλεόραση με ταχύτητα. Ευτυχώς, η Ίζι δεν τραυματίστηκε.

Η στιγμή της επίθεσης

Στην αρχή του βίντεο, που έγινε viral, τόσο η γάτα όσο και η ιδιοκτήτριά του κάθονται στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα βίντεο που δείχνει δύο μπλε πουλιά να παίζουν στο δάσος. Η Ίζι, μια ασπρόμαυρη γάτα, δείχνει υπνωτισμένη από το βίντεο καθώς χαζεύει στην οθόνη της τηλεόρασης. Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, η γάτα χαζεύει τα πουλιά κολλημένη στην τηλεόραση. Μετά από λίγο, σηκώνεται και πλησιάζει αργά την τηλεόραση.

Όπως κάθε άλλο αρπακτικό, η Ίζι, στην συνέχεια, ορμά στην τηλεόραση με την ελπίδα πως θα πιάσει τα πουλιά, με την ιδιοκτήτριά της να «παγώνει» και να ξεσπά σε γέλια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024