Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι σε επηρεάζει ο Ωροσκόπος σου στην καθημερινότητά σου

Έτσι σε επηρεάζει ο Ωροσκόπος σου στην καθημερινότητά σου

Ο Ωροσκόπος, ενδεχομένως να σου δίνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά τα οποία δεν εξηγούνται βάσει ζωδίου

Ακούμε συνέχεια για τον ωροσκόπο, αλλά ποτέ ουσιαστικά δεν αναλύουμε το όλο θέμα. Είμαστε το ζώδιό μας, ο ωροσκόπος μας καθώς και όλες οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις του αστρολογικού μας χάρτη.

Τι είναι ο Ωροσκόπος

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην Αστρολογία για την διερεύνηση της προσωπικότητας του ανθρώπου είναι ο Ωροσκόπος. Ο Ωροσκόπος δεν είναι πλανήτης ή ένα αστρικό σώμα.

Ο ωροσκόπος είναι το ζώδιο που ανατέλλει την στιγμή της γέννησης. Προκύπτει μετά από υπολογισμούς που βασίζονται στην τοπική ώρα γέννησης και στο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.

Αυτό εξηγεί γεγονός ότι δυο άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Κατά την διάρκεια ενός 24ώρου το σημείο του ωροσκόπου διατρέχει όλο τον ζωδιακό κύκλο διαφοροποιώντας τα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου.

Κάθε 4 λεπτά της ώρας ο ωροσκόπος διανύει μια μοίρα, γι’ αυτό όταν συντάσσεται ένα ωροσκόπιο, η ώρα γέννησης είναι πολύ σημαντική.

Ο Ωροσκόπος, θα μπορούσαμε να πούμε μεταφορικά, είναι η στιγμή που το παιδί «αποκόπτεται» από την μητέρα του και πρέπει να προσαρμοστεί μόνο του στην ατμόσφαιρα που το περιβάλλει.

Δείχνει λοιπόν το χαρακτήρα του και τον τρόπο που θα εκφραστεί και θα αντιμετωπίσει αυτή τη νέα κατάσταση ως μια ξεχωριστή οντότητα.

Ο Ωροσκόπος και πως μας βλέπουν οι άλλοι

Ο ωροσκόπος δείχνει επίσης την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου και την πρώτη εντύπωση που δίνει το άτομο στους άλλους, γι’ αυτό είναι το σημείο που έχει την μεγαλύτερη σημασία μετά τη θέση του Ήλιου (αυτό που λέμε ζώδιο).

Όταν το ζώδιο του Ωροσκόπου δεν είναι «συμβατό» με τα άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου η πρώτη εντύπωση που δίνει το άτομο είναι συχνά λανθασμένη.

Η ενέργεια του ωροσκόπου βοηθά τον άνθρωπο να υλοποιήσει τους στόχους του, τις προσδοκίες του, τις επιθυμίες του, τις ανάγκες του. Δείχνει τα ταλέντα του και τις δυνατότητές του.

Σε ποια ηλικία λειτουργεί ο Ωροσκόπος

Πολλοί πιστεύουν ότι ο ωροσκόπος «λειτουργεί» μετά την ηλικία των 30 ετών. Αυτό είναι λάθος. Στην πραγματικότητα ο ωροσκόπος λειτουργεί από τη στιγμή της γέννησης.

Ωστόσο χρειάζεται μια περίοδος ωρίμανσης ώστε να αναπτυχθεί πλήρως η προσωπικότητα του ατόμου και να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές του ανάγκες και επιθυμίες.

Αυτό μπορεί να συμβεί στην ηλικία των 30 όπου ένα άλλο σημαντικό αστρολογικό γεγονός – η επιστροφή του Κρόνου – βοηθά τον άνθρωπο να ωριμάσει και να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές του ανάγκες, αλλά μπορεί να συμβεί και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία.

Πηγή: myastro.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024