Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη : Φωτογραφίζει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αγκαλιά με τον γιο τους

Λένα Δροσάκη : Φωτογραφίζει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αγκαλιά με τον γιο τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεις μήνες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , καθώς έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τον γιο τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τους τελευταίους τρεις μήνες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης , καθώς έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τον γιο τους.

View this post on Instagram

——Τώρα θα πιω νερό απ’ το ποτήρι σου Δικά σου θα ‘ναι πια όσα δεν έχω Θα σπρώξω ουρανό στο παραθύρι σου Κι ό,τι δεν άντεχα, θα το αντέχω—— ——Αλλάζει ο κόσμος όταν φιλιούνται δυο Μεταμορφώνεται, όλα αγιάζουν Ο σκλάβος βγάζει στους ώμους του φτερά Παύεις να είσαι ένας ακόμα ίσκιος —— ——-να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να `μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο—- …. Φίλα με ακόμα Φίλα με ακόμα Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά Ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά Φίλα με ακόμα Φίλα με ακόμα Θέλω να 'μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου Τα κύματα όλα της μοίρας—— Σαν όλα να γράφτηκαν για σένα … σε ευχαριστώ που είσαι «ο Αλέξανδρος μου»…χρόνια σου πολλά ερωτα μου!!! Ομορφιά μου!!!! @abourdoumis Σαγαπω @inglesinagr #apticaxt #inglesinababy @anatello.gr

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs) on

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή με τον γιο τους. Συχνά μάλιστα μοιράζονται και τρυφερά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και πρόσφατα που η Λένα Δροσάκη ανέβασε ένα instastory με τον σύζυγο της να κοιμάται έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο τους.

Δείτε την φωτογραφία

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024