Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρούμερ Γούιλις : Σοκάρει περιγράφοντας την πρώτη ερωτική της επαφή

Ρούμερ Γούιλις : Σοκάρει περιγράφοντας την πρώτη ερωτική της επαφή

Η Ρούμερ Γούιλις δεν δίστασε να υπογραμμίσει την ντροπή που ένιωσε για την επαφή εκείνη καθώς συνομιλούσε με την Jada Pinket Smith στην εκπομπή «Red Table Talk»

Η Ρούμερ Γούιλις δεν δίστασε να υπογραμμίσει την ντροπή που ένιωσε για την επαφή εκείνη καθώς συνομιλούσε με την Jada Pinket Smith στην εκπομπή «Red Table Talk».

«Όταν έχασα την παρθενιά μου ήμουν 18 ετών και ένιωθα ντροπή. Δεν με κακοποίησαν ή δεν ήταν βιασμός, αλλά δεν είπα ναι. Δεν ήμουν σύμφωνη με αυτό. Αλλά δεν είπα ούτε όχι. Το άφησα να συμβεί», είπε αρχικά η Ρούμερ Γούιλις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο άντρας που «την εκμεταλλεύτηκε» ήταν «μεγαλύτερος» και δεν της έδωσε την ευκαιρία για συγκατάθεση.

«Νιώθω ότι είναι η ευθύνη του άνδρα. Το όχι σημαίνει όχι, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείς να πεις όχι», συμπλήρωσε η ίδια. «Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι αν κάποιος με ήθελε σεξουαλικά ή αν αισθανόμουν ότι με ποθούσε, είχε δικαιώματα πάνω μου. Όταν ήμουν 14, επειδή αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένη από όσα έγραφαν τα blog για την εμφάνισή μου, το πρόσωπό μου, που σκεφτόμουν πως, εάν με επιθυμεί κάποιος ερωτικά, τότε έχω αξία», είπε επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024