Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την θεατρική παράσταση «Masterclass» στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Χορν.

«Αρχίζουμε ξανά για τρίτη χρονιά στο θέατρο Χoρν παρόλες τις αντίξοες συνθήκες. Θέλω να πω ότι πραγματικά πολύ μεγάλη σημασία όπως και όλα τα θέατρα στο να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια θεατών και εργαζομένων. Έχουν εκπαιδευτεί οι ταξιθέτες και στο θέατρο θα γίνεται απολύμανση καθημερινά» ανέφερε η ηθοποιός

«Ήμασταν συμμαθήτριες στη δραματική σχολή με τη Βίκυ Σταυροπούλου και έχω παρακολουθήσει στενά πολλά πράγματα στο μεγάλωμα της Δανάης» είπε συγκινημένη η αγαπημένη ηθοποιός.

«Μιλάει για τη ζωή της η Κάλλας σαν να ξεχνιέται για τη ζωή της. Ένιωσα μεγάλη τρυφερότητα για την Κάλλας. δεν έχω συναντήσει ξανά ρόλο που κρύβει τόσο μεγάλη σκοτεινιά. Και όταν σκέφτεσαι ότι είναι αληθινό πρόσωπο είναι συγκλονιστικό» ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου και συνέχισε: «Είχε πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό της για αυτό έφτασε και στην κορυφή του κόσμου. Άλλαξε τα δεδομένα στην όπερα. Αυτό για να συμβεί πρέπει να είσαι αυστηρός πρώτο με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους».

Η Μαρία Ναυπλιώτου τόνισε ότι: «Όλο το κομμάτι του ανθρώπου που ασχολείται με την τέχνη και που ματώνει για αυτό μπορώ να το καταλάβω. Είχε πει η Μέριλ Στριπ ότι όταν προσεγγίζεις τόσο δύσκολους χαρακτήρες είναι επικίνδυνο για το σώμα και την ψυχή σου. Μπαίνεις σε αχαρτογράφητα νερά χωρίς όρια».

«Δεν υπάρχει κάτι που θέλω οπωσδήποτε να κάνω. Πιστεύω ότι οι ρόλοι πάνε συνδυαστικά με τους συνεργάτες σου. Στο Masterclass είχα δίπλα μου τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Οι συνεργασίες σε οδηγούν σε σπουδαίους ρόλους».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο