Ο Diddy δήλωσε τη στήριξή του στον Τζο Μπάιντεν στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και ίδρυσε πολιτικό κόμμα με στόχο την αντιμετώπιση των αναγκών των μαύρων.

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας αναφέρει σε tweet: «Ξεκινάω ένα από τα πιο τολμηρά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Ιδρύω ένα πολιτικό κόμμα με μερικούς νέους εκλεγμένους αξιωματούχους και ακτιβιστές για τα δικαιώματα της μαύρης κοινότητας. Δεν έχει σημασία αν είσαι Ρεπουμπλικανός ή Δημοκρατικός. Η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα είναι να εξέλθει ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο. Πρέπει να φύγει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτόν τον άνθρωπο να συνεχίσει να προσπαθεί να διχάσει τις ΗΠΑ»

«Οι πολίτες που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και θα έπρεπε να φοβούνται αυτόν τον άνθρωπο είναι οι λευκοί. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα φυλετικού πολέμου» προσθέτει.

Η αποστολή του «Our Black Party» είναι να «ενισχύσει την ατζέντα των μαύρων και να εκλέξει τολμηρούς εκπροσώπους» που αντιπροσωπεύουν τις κοινότητές τους και αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των μαύρων και να υποστηρίξει επίσημα τον Τζο Μπάιντεν στις προσεχείς εκλογές, εξήγησε.

Ο Diddy διευκρίνισε επίσης ότι το Black Party αποτελεί επέκταση της πρωτοβουλίας του 2004 Vote Or Die της οποίας ήταν επικεφαλής.

Το κόμμα θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταπολεμήσει τη συστηματική καταπίεση και να φροντίσει ώστε οι μελλοντικές γενιές να ζήσουν σε ευημερία. Ο Diddy, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, χρησιμοποιεί οικονομικούς πόρους, τις σχέσεις και την επιρροή του για να ενθαρρύνει τους μαύρους ηγέτες να συνεχίσουν να αγωνίζονται, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των μαύρων στην Αμερική σε αυτές τις εκλογές και την επόμενη περίοδο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο