Η Emily Schmitt, από το Οχάιο των ΗΠΑ, έκανε το κρίσιμο σφάλμα που επέτρεψε στο μικρό παιδί της να παίξει με το τηλέφωνό της ενώ στεγνώνει τα μαλλιά της.

Δυστυχώς, για την 30χρονη, η ιδέα της Carsyn να «παίζει» περιελάμβανε μια λήψη φωτογραφίας της μαμάς της και την αποστολή σε 15 από τις επαφές της Snapchat.

Emily had no idea until the replies came rolling in. 😱😳

Δημοσιεύτηκε από LADbible στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

«Είναι απλώς ένα αστείο»

«Έπαθα σοκ». «Κυριολεκτικά ένιωσα ότι πέθανα για ένα λεπτό και επανήλθα στη ζωή για να μπορέσω να πω στους ανθρώπους τι συνέβη».

Αλλά ενώ θα μπορούσατε πιθανώς να καταλάβετε αντί η Emily να κρυφτεί από τον κόσμο και να περιμένει την αμηχανία, αποφάσισε αντ’ αυτού να μοιραστεί την ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσει κάποια θετικότητα.

Με αυτόν τον τρόπο, έκανε πολλούς φίλους και ξένους να γελάνε και επίσης παρηγορούσε τον εαυτό της, με άλλους να μοιράζονται ιστορίες ταπείνωσης.

Η Emily είπε: «Είναι απλώς ένα αστείο και σκέφτηκα ότι είναι ένας σκοτεινός, στριμμένος κόσμος αυτή τη στιγμή, οπότε το να μοιράζεσαι κάτι το πρωί της Δευτέρας για να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν θα βοηθούσε. Όλοι γελούν».

«Το δημοσίευσα αμέσως στο Snapchat μόνο και μόνο επειδή ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, ώστε όλοι να ξέρουν τι συνέβη αν το κατάλαβαν».

«Το ενενήντα εννέα τοις εκατό των ανθρώπων ξέσπασαν στα γέλια επειδή ξέρουν ότι θα μπορούσε να συμβεί σε αυτούς. Άλλα άτομα μοιράζονται ιστορίες για το πώς πήγε το μικρό τους παιδί στο Facebook Live ενώ ήταν γυμνοί. Δεν είμαι μόνο εγώ.»

«Όταν τηλεφώνησα στον άντρα μου, Ντέρεκ, γέλασε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο