Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ : YouTuber έκρυψε δύο εγκυμοσύνες και πέταξε τα νεογέννητα στα σκουπίδια

Σοκ : YouTuber έκρυψε δύο εγκυμοσύνες και πέταξε τα νεογέννητα στα σκουπίδια

Eίπε ότι ο φίλος της δεν ήθελε παιδιά και φοβόταν επίσης πώς θα αντιδράσει η μαμά της

Η Alyssa Dayvault, 32 ετών, καταδικάστηκε για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας για κακοποίηση παιδιών, σε δικαστήριο στη Νότια Καρολίνα το απόγευμα της Πέμπτης.

Όμως δεν ήταν στο δικαστήριο για να ακούσει την ετυμηγορία, καθώς η τοποθεσία της είναι άγνωστη, αποκάλυψε το 15ο Circuit Solicitor’s Office.

Το χρονικό

Η Dayvault κατηγορήθηκε για απόκρυψη δύο εγκυμοσύνων – μία το 2017 και μία το 2018 – από τον φίλο και την οικογένειά της πριν γεννήσει κρυφά.

Η μακιγιέζ του YouTube έβαλε έπειτα τα νεογέννητα σε σακούλες απορριμμάτων και τα πέταξε μακριά, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Η Dayvault αντιμετωπίζει 20 χρόνια χωρίς απαλλαγή από τη φυλακή σε κάθε κατηγορία ανθρωποκτονίας όταν τελικά βρεθεί.

Όταν ρωτήθηκε από αστυνομικούς γιατί πέταξε τα νεογέννητα, είπε ότι ο φίλος της δεν ήθελε παιδιά και φοβόταν επίσης πώς θα αντιδράσει η μαμά της.

Η Dayvault δήλωσε στην αστυνομία, σε προηγούμενες μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις, ότι η κόρη της γεννήθηκε με τον ομφάλιο λώρο στο λαιμό της και πέθανε τον Νοέμβριο του 2017.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι έπαθε black out για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά τη γέννηση του γιου της τον Δεκέμβριο του 2018 και τον βρήκε νεκρό όταν επανήλθε.

Έπειτα, η Dayvault πανικοβλήθηκε και πέταξε και τα δύο πτώματα, άκουσε το δικαστήριο. Αλλά ένας παθολόγος κατέθεσε ότι το αγοράκι φάνηκε να αποβάλλει το μεκόνιο, τα κόπρανα που έχουν τα μωρά όταν γεννιούνται, μέσα στον σάκο απορριμμάτων.

Προσέθεσε ότι οι δοκιμές έδειξαν ότι το βρέφος ήταν ζωντανό όταν η τσάντα έκλεισε, διακόπτοντας αργά την παροχή οξυγόνου. «Αυτό το παιδί ήταν ζωντανό στον κάδο απορριμμάτων», δήλωσε ο εισαγγελέας Scott Hixson, κλείνοντας επιχειρήματα.

Η Dayvault παραδέχτηκε ότι έβαλε τον γιο της σε μια σακούλα σκουπιδιών και την έριξε έξω, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την αστυνομία.

Στο τελευταίο επιχείρημά της, η δημόσια υπεράσπιση Sharde Crawford επανέλαβε την κατάθεση από τον παθολόγο ότι μια αυτοψία δεν μπορούσε να καθορίσει πώς ακριβώς πέθανε το αγοράκι το 2018.

Είπε ότι η αποτυχία να πάρει προγεννητική φροντίδα ή να κρύψει μια εγκυμοσύνη πιθανώς δεν ήταν καλή ιδέα, αλλά επίσης δεν ήταν παράνομο.

Pure evil.

Δημοσιεύτηκε από The Sun στιςΠαρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024