Ο ανταγωνισμός τους πηγάζει από τη θέλησή τους για αυτοβελτίωση και αυτοπραγμάτωση. Για τον Λέοντα, πηγάζει και από τη «δείψα» του για επιτυχία.

Καρκίνος

Μην περιμένεις στα επαγγελματικά να τα παρατήσει όλα έτσι απλά. Γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικό ζώδιο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να παρεξηγείται και να χαρακτηρίζεται ως επιθετικός κλπ.

Θα προσπαθήσει να έχει τον πιο πιστό σύντροφο, την πιο καλή δουλειά κι όλα αυτά σε σύγκριση με τα άτομα που συναναστρέφεται.

Ο Καρκίνος μπορεί να σε έχει πολύ καλό του φίλο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε βλέπει την καθημερινότητά σου ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Λέων

Ο ορισμός του ανταγωνιστικού τύπου ανθρώπου. Το κακό είναι ότι δε γίνεται ανταγωνιστικός και το κρατάει για τον εαυτό του, αλλά το επιδεικνύει και στους άλλους. Για αυτό μπορεί συχνά να χαρακτηριστεί και ως «ναρκισσιστής».

Για να έχει την καλύτερη δουλειά, τον καλύτερο μισθό, το καλύτερο σπίτι κλπ συνήθως χρησιμοποιεί μέσα. Είτε θα είναι γνωριμίες που έχει και θα τον βοηθήσουν να «ανέβει», είτε θα είναι η χειριστική του συμπεριφορά που θα έχει ως στόχο να περάσει τα δικά του «θέλω» πολύ πιο έμμεσα.

Υδροχόος

Είναι το ζώδιο που ναι μεν θέλει έναν κόσμο δίκαιο, προοδευτικό στο θέμα των αξιών, των δικαιωμάτων κλπ αλλά στην πράξη μπορεί να γίνει ακραία ατομικιστής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν έχει θέμα να συμπεριφερθεί με αυταρχικό τρόπο μόνο και μόνο για να περάσει αυτά που θέλει εκείνος.

Ο Υδροχόος δε θέλει να του λένε τι θα κάνει καθώς θεωρεί ο ίδιος ότι ξέρει καλύτερα. Και πολλές φορές αυτό όντως ισχύει. Η αλαζονεία του και ο εγωκεντρισμός του όμως μπορεί να του στερήσουν ακόμη και την καριέρα και μια ευκαιρία να πάει καλά η ρομαντική-ερωτική του σχέση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr