Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστοπούλου - Ηλιάκη - Παπαγεωργίου: Απαντούν στις κατηγορίες του Καλλίτση

Χριστοπούλου – Ηλιάκη – Παπαγεωργίου: Απαντούν στις κατηγορίες του Καλλίτση

Στον αέρα του «Πρωινού» μεταδόθηκαν τα τρία δελτία Τύπου που δημοσιοποίησαν μέσω των δικηγόρων τους αντίστοιχα, Χριστίνας Αγορογιάννη εκ μέρους της Έλενας Χριστοπούλου και της Μαρίας Ηλιάκη, και Ηλία Λαρδά που εκπροσωπεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στον αέρα του «Πρωινού» μεταδόθηκαν τα τρία δελτία Τύπου που δημοσιοποίησαν μέσω των δικηγόρων τους αντίστοιχα, Χριστίνας Αγορογιάννη εκ μέρους της Έλενας Χριστοπούλου και της Μαρίας Ηλιάκη, και Ηλία Λαρδά που εκπροσωπεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απαντώντας στις κατηγορίες του Πάνου Καλλίτση.

Στη ανακοίνωσή της η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρει:

«Από την έναρξη της αντιδικίας με τον κ. Καλλίτση κατά το έτος 2017 μέχρι και σήμερα, πάγια θέση και στάση μου υπήρξε η μη δημοσιοποίηση των προσωπικών μας δεδομένων. Διατήρησα ήπιους τόνους σε αντίθεση με την πρακτική της άλλης πλευράς, σεβόμενη απόλυτα τις εκκρεμούσες διαδικασίες και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, πάρα ταύτα δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να ερμηνευθεί ως ένδειξη έμμεσης τυχόν απόδοσης των όσων μονομερώς δημοσιεύονται στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες.

Στα πλαίσια αυτής της στάσης μου και συνειδητής επιλογής, δεν δημοσιοποίησα αποφάσεις που με δικαιώνουν και συγκεκριμένα τη δικαστική απόφαση διαζυγίου που εκδόθηκε πρωτοδίκως τον Αύγουστο του 2020 με την οποία γίνεται δεκτή η αγωγή μου και απορρίπτεται η ανταγωγή του κ. Καλλίτση.

Ομοίως δεν δημοσιοποίησα το ότι η μήνυση του περί δήθεν απόπειρας απάτης σε δικαστήριο, απορρίφθηκε αρχικά ως αβάσιμη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά το χρόνο έκδοσης της σχετικής διάταξης. Μετά όμως και από τα πρόσφατα εκτενή δημοσιεύματα και δηλώσεις από την πλευρά του κ. Καλλίτση σχετικά με την ποινική διαδικασία η οποία εκκρεμεί επί της οποίας δεν έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, είναι αδύνατον να ανέχομαι περαιτέρω την ύπαρξη αυτών, καθώς παραβιάζουν κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου, γίνονται για ευνόητους λόγους σκοπιμότητας από την πλευρά του και αποσκοπούν στον επηρεασμό της κοινής γνώμης και τη βλάβη της προσωπικότητάς μου».

Αντίστοιχα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρει μέσω του δικηγόρου της:

«Με λύπη παρατηρώ εκτενή δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε εκκρεμή ποινική υπόθεση μεταξύ των κ.κ. Πάνου Καλλίτση και Έλενας Χριστοπούλου, εμπλέκοντας ταυτόχρονα το όνομά μου με τρόπο που παραβιάζει κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητάς μου.
Οι ανωτέρω αναφορές μου δημιουργούν έκπληξη και δικαιολογημένη πικρία, αφού θέτουν υπό αμφισβήτηση την προσωπική μου αξιοπρέπεια, το ήθος και την εντιμότητα, με τα οποία πάντοτε και προς κάθε κατεύθυνση λειτούργησα. Επέλεξα συνειδητά να απέχω από την όποια δημοσιοποίηση των θέσεών μου, οι οποίες άλλωστε θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη, πλην όμως δεν επιθυμώ η στάση μου αυτή να εκληφθεί ως ένδειξη αδυναμίας».



Με τη σειρά της και η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στις κατηγορίες:

«Με λύπη και έκπληξη παρατηρώ σωρεία δημοσιευμάτων σχετικά με την εκκρεμή ποινική υπόθεση μεταξύ των κ.κ. Πάνου Καλλίτση και Έλενας Χριστοπούλου, τα οποία εμπλέκουν ταυτόχρονα και το όνομά μου με τρόπο που παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητάς μου.
Έχω επιλέξει ως πάγια και αδιαπραγμάτευτη στάση μου να απέχω συνειδητά από τη δημοσιοποίηση των θέσεων και απόψεών μου καθώς η ως άνω ποινική διαδικασία εκκρεμεί και δεν έχει αποφανθεί επ’αυτής η ελληνική δικαιοσύνη, πάρα ταύτα ουδόλως επιθυμώ η στάση μου αυτή να εκληφθεί ως τυχόν ένδειξη αδυναμίας ή έστω έμμεσης αποδοχής των αναγραφόμενων».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024