Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Γκοτσόπουλος : Έτοιμος να κάνει οικογένεια

Δημήτρης Γκοτσόπουλος : Έτοιμος να κάνει οικογένεια

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το όνειρο του να δημιουργήσει την δική του οικογένεια

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το όνειρο του να δημιουργήσει την δική του οικογένεια.

«Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Όσο δύσκολο είναι λόγω Covid κι επειδή πρέπει να έρθουν μετά το σχολείο.

Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός. Κάναμε μια σκηνή τις προάλλες που θα προβληθεί στα επεισόδια τώρα που πραγματικά χάθηκα. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά δάσκαλος. Τον ρόλο του Λάμπρου τον αντιμετωπίζω σαν έναν ήρωα μιας συγκεκριμένης εποχής. Έχουμε και στην καθημερινότητά μας και σύγχρονους ήρωες που θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για αυτούς. Είναι ένας δάσκαλος με την έννοια του λειτουργήματος», είπε ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024