Είναι ένα ζώδιο αρκετά στοργικό και ευαίσθητο. Του αρέσει να δίνεται ολοκληρωτικά στό άτομο που του αρέσει και κάνει τα πάντα για να επιτύχει μια σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα του Ταύρου είναι αξιοθαύμαστο. Από τη στιγμή που θα αποφασίσεις τι είναι εκείνο που θέλεις, θα ανοίξεις τον δρόμο για να το κατακτήσεις με τη δύναμη μιας… μπουλντόζας.

Αλλά έχεις και ένα επιπλέον χάρισμα: ότι δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια, όσες δυσκολίες κι αν συναντήσεις.

Μπορεί σε κάποιες στιγμές να φανεί προσωρινά πως σταματάς, αλλά στην πραγματικότητα απλώς κάνεις μια στάση για να πάρεις δυνάμεις. Και να επιστρέψεις δριμύτερος.

Εσωτερικά η αποφασιστικότητά σου παραμένει άθικτη. Η επιθυμία σου να αποκτήσεις εκείνο που θέλεις είναι το φωτεινό αστέρι που σε οδηγεί, είτε πρόκειται για τα αισθηματικά, είτε για την καριέρα σου.

Οι προσπάθειες του Ταύρου, πηγάζουν από μια ισχυρή αίσθηση ότι επιζητά κάτι το σταθερό. Όταν δε έχει δεσμό, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει αυτή η σχέση να σταθεί στον χρόνο.

Παρ’ όλα αυτά αν δεν εκτιμήσεις αυτές τις κινήσεις του, τότε μην περιμένεις να παραμείνει αφοσιωμένος για πάντα. Θέλει σταθερότητα και μια σχέση που θα κρατήσει ες αεί.

Δεν του αρέσει να κάνει περιστασιακά πράγματα, γιατί είναι κάτι που δεν τον ολοκληρώνει συναισθηματικά. Το πείσμα του είναι το παν!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr