Από τη στιγμή που συμβαίνει κάτι κόντρα στην αυτοδιάθεσή σου, τότε απλά φεύγεις από τη σχέση!

Προφυλάξεις που σπάνε «τυχαία»

Όλως τυχαίως την πρώτη φορά έσπασε το προφυλακτικό, τουλάχιστον έτσι σου είπε, τη δεύτερη φορά όμως που τον έπιασες να το πειράζει εκείνος; Μια τόσο τρομαχτική και παράλογη πράξη μπορεί να σε αφήσει ή έγκυο ή να σου μεταβιβάσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Επίσης μια τέτοια πράξη είναι ξεκάθαρα ενάντια στη δική σου γνώση επί της όλης κατάστασης, άρα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι μπορεί μέχρι ενός σημείου να μην είχες παρατηρήσει κάτι.

Σε δύο περιπτώσεις θα συμβεί αυτό συνήθως, είτε για να σε αφήσει έγκυο χωρίς καν τη δική σου συγκατάθεση, πράγμα που ενέχει μέσα την εκμετάλλευση και να σε εκδικηθεί με το να σε κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Χωρίζεις άμεσα δίχως δεύτερη σκέψη

Σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις δε χωράει καμία απολύτως δικαιολογία. Μην τον αφήσεις να σου εξηγήσει, να κλάψει παρουσιάζοντας εκείνος τον εαυτό του ως τον κακόμοιρο και ό,τι σε θέλει πολύ και τέτοια…

Ένας άντρας (ή μια γυναίκα), όταν κάνει κάτι τέτοιο κανονικά πρέπει να φεύγεις χωρίς να μπαίνεις στη διαδικασία να του δώσεις καμία πιθανότητα να δικαιολογηθεί.

Δεν πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να σκέφτεσαι μήπως το έκανε κατά λάθος (δε γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο κατά λάθος ενώ τον έχεις δει!).

Να σέβεσαι τον εαυτό σου, σημαίνει να μη δώσεις συνέχεια σε μια τέτοια σχέση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο