Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιχθύς : Ίσως ο καλύτερος εραστής που είχες ποτέ

Ιχθύς : Ίσως ο καλύτερος εραστής που είχες ποτέ

Τα πράγματα σχετίζονται άμεσα με τις ευαισθησίες του συγκεκριμένου ζωδίου

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει πώς αισθάνεσαι και τι θέλεις.

Ενσυναίσθηση

Το ότι έχει αυτό το χαρακτηριστικό, τον βηθάει σε ψυχολογικό επίπεδο να έρθει πιο «κοντά» σε εσένα. Ξέρει τι θέλεις επειδή εσύ η ίδια ξέρεις τι θέλεις.

Συναισθάνεται και νιώθει κάθε τι που νιώθεις και εσύ με αποτέλεσμα να μπαίνει στη θέση σου και να καταλαβαίνει τι ακριβώς ζητάς εσύ γενικότερα από αυτόν.

Ευαίσθητος

Μπορεί μέσα από τις ευαισθησίες που τον διακατέχουν, να κάνει σεξ και έρωτα ταυτόχρονα. Το κρεβάτι με έναν Ιχθύ δεν είναι ποτέ βαρετό επειδή ακριβώς υπάρχουν εναλλαγές μεταξύ πάθους, ρομαντισμού και κατανόησης.

Θα σου δείξει ότι σε νοιάζεται και θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα με το σώμα σου και γενικότερα με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Τεχνικές…

Αλλάζει αρκετά συχνά στάσεις στο σεξ γιατί βαριέται εύκολα, αλλά και γιατί θέλει να ικανοποιηθεί από την ερωτική επαφή μαζί σου, από διάφορες πλευρές…

Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί τόσο με χρησιμοποιώντας το σώμα του όσο και ερωτικά βοηθήματα, θα σε κάνουν να έχεις μια αξέχαστη ερωτική εμπειρία.

Εκτός βέβαια αν είναι ο σύντροφός σου όπου εκεί θα τον έχεις κάθε μέρα δίπλα σου.

Συζήτηση

Πριν κάνετε σεξ, ο Ιχθύς μπαίνει σε μια διαδικασία να αναρωτιέται τι σου αρέσει. Θα σε ρωτήσα μάλλον αρκετά κυριολεκτικά και άμεσα με αποτέλεσμα να σου κάνει εσένα εντύπωση. Όμως ρωτάει για να μάθει.

Ρωτάει για να σε μάθει και να ξέρει πώς να χειριστεί την όλη σεξουαλική κατάσταση. Επειδή θα θέλει να είσαι η προτεραιότητά του στην ικανοποίηση, ο στόχος του θα είναι να έρθεις πρώτη σε οργασμό και έπειτα εκείνος.

Του αρέσει γενικά να κάνει μια γυναίκα να ικανοποιείται και αυτό δίνει και στον ίδιο ένα αίσθημα επιβράβευσης και ικανοποίησης επίσης.

Καλά να περάσετε εσείς οι δύο…!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024