Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον : Νέο βιντεοκλίπ για το χαμένο «Regimental Sgt. Zippo»

Έλτον Τζον : Νέο βιντεοκλίπ για το χαμένο «Regimental Sgt. Zippo»

Στις 13 Νοεμβρίου, με την κυκλοφορία του box set των 8 CD «Elton John: Jewel Box», οι φιλόμουσοι θα ανακαλύψουν ότι τις δεκαετίες του 1960 και 1970 o Έλτον Τζον είχε ηχογραφήσει πολύ περισσότερη μουσική από αυτήν που είχαν ως σήμερα την τύχη να ακούσουν

Στις 13 Νοεμβρίου, με την κυκλοφορία του box set των 8 CD «Elton John: Jewel Box», οι φιλόμουσοι θα ανακαλύψουν ότι τις δεκαετίες του 1960 και 1970 o Έλτον Τζον είχε ηχογραφήσει πολύ περισσότερη μουσική από αυτήν που είχαν ως σήμερα την τύχη να ακούσουν.

Ανάμεσα σε σπουδαία «χαμένα» τραγούδια είναι και το «Regimental Sgt. Zippo» του 1968 το οποίο, συνοδευόμενο από νέο βιντεοκλίπ, δόθηκε στη δημοσιότητα ως πρόγευση της κυκλοφορίας του box set.

«Όντας τίτλος άλμπουμ πρώτης εμφάνισης το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αυτό το τραγούδι αναδεικνύει τον Elton και τον Bernie να κινούνται σε πλήρες ψυχεδελικό μήκος κύματος της δεκαετίας του 1960» σημειώνεται στην ανακοίνωση Τύπου. «Με ηχογράφηση και παραγωγή στα στούντιο DJM, στο ίδιο κτήριο που στέγαζε τη Northern Songs, την εκδοτική εταιρεία των Beatles, το τραγούδι είναι ένα όλο τρυφερότητα γνέψιμο στο Sgt. Pepper και την εποχή».

Οι φανατικοί θαυμαστές μπορούν επίσης να ακούσουν σε υπηρεσίες streaming και τα «Les Aveux», «Stone’s Throw from Hurtin’», «(Gotta Get A) Meal Ticket», ένα demo του «Sing Me No Sad Songs» και «Snow Queen» (όλα περιλαμβάνονται στο box set).

To «Elton John: Jewel Box» ξεκινά με τη δουλειά του Elton John το 1965 με την τότε μπάντα του, τους Bluesology και φτάνει στο βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι «(I’m Gonna) Love Me» (από το σάουντρακ της κινηματογραφικής βιογραφίας του, «Rocketman» του 2019).

Συνολικά, είναι 148 τραγούδια, πολλά από τα οποία δεν είχαν κυκλοφορήσει ούτε επισήμως ούτε ως πειρατικές εκδόσεις ποτέ πριν.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024