Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Λούλης - Αλέξανδρος Μπουρδούμης : H πατρότητα και το σποτ που προκάλεσε σάλο

Χρήστος Λούλης – Αλέξανδρος Μπουρδούμης : H πατρότητα και το σποτ που προκάλεσε σάλο

Το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» βρήκαν Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τους δύο δημοφιλείς ηθοποιούς να συζητούν τόσο για το θέατρο όσο και για πιο προσωπικά τους θέματα

Το δικό τους  «Σημείο Συνάντησης»  βρήκαν Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τους δύο δημοφιλείς ηθοποιούς να συζητούν τόσο για το θέατρο όσο και για πιο προσωπικά τους θέματα.

Τη συζήτηση μονοπώλησε αρκετά η πατρότητα καθότι και οι δύο πατέρες με τον Χρήστο Λούλη να ομολογεί πόσο του λείπει η πρωτόγνωρη καθημερινότητα μ΄ένα μωρό στο σπίτι και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να αφηγείται τα συναισθήματά του μετά τον ερχομό του πρώτο του παιδιού το φετινό καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πόσο του άλλαξε τη ζωή σαν γεγονός η γέννηση του γιου του επισημαίνοντας παράλληλα και την πρωτοφανή ευτυχία που βίωσε.

«Είναι ούτε δύο μηνών. Έχουμε την καρέκλα θηλασμού, εγώ την έχω αγαπήσει. Υποτίθεται ότι είναι για τη γυναίκα αλλά την έχω πάρει εγώ αγκαλιά. Είναι η γωνιά μου. Και βλέπω παρατηρώ αυτό το πλασματάκι πως όντως ακούει, έχει την ενσυναίσθηση και είναι μαγικό. Το εντυπωσιακό με τα παιδιά είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι οφείλεις να ακούσεις τις ανάγκες τους. Αν το κάνεις αυτό και στην υπόλοιπη ενήλικη κατάσταση, κάπως θα λυθούν πιο εύκολα θέματα και δικά σου και με τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν και για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη αντίστοιχα.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα σχόλια που δέχτηκε ο Χρήστος Λούλης για τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ, με τον Χρήστο να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στις αντιδράσεις.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Χρήστος Λούλης «ήθελα να βοηθήσω την πολιτεία, όχι τη ΝΔ».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024