Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Ευθυμιάδης : Μαθήματα διαλογισμού στο Instagram

Θανάσης Ευθυμιάδης : Μαθήματα διαλογισμού στο Instagram

O Θανάσης Ευθυμιάδης δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο παροτρύνει τους followers του και δείχνει βήμα – βήμα πώς να διαλογιστεί κανείς στη φύση ή στο σπίτι

Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει ενστερνιστεί έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό στο ευ ζην μέσω του διαλογισμού και άλλων πρακτικών.

Για εκείνον και τη σύζυγο του Άννα Δημητρίεβιτς η επαφή με τη φύση είναι αναπόσπαστο κομμάτι, γι΄αυτό κάνουν συχνές εξορμήσεις ώστε να απολαμβάνουν τα οφέλη της.

Μάλιστα τους τελευταίους μήνες ο Θανάσης Ευθυμιάδης δημιούργησε το δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram χωρίς να σταματά να εκπλήσσει τους διαδικτυακούς του φίλους με τις συχνές και πρωτότυπες δημοσιεύσεις του.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή του ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο παροτρύνει τους followers του να κάνουν διαλογισμό, δείχνοντας  βήμα – βήμα πώς να διαλογιστεί κανείς στο σπίτι.

«Εσείς πού θέλετε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε πως, με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζητάτε να σας πω από πού και πώς να αρχίσετε.

Λοιπόν αύριο, που θα είναι Κυριακή, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο. Ζητήστε το και από την παρέα σας ή από την οικογένειά σας και πείτε: Θέλω 15 λεπτά για μένα. Είναι σημαντικό.
Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα, βρείτε ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σας πάλι καλώς (ανοίξτε λίγο το παράθυρο).

Βάλτε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σας και κλείστε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνετε από την πρώτη φορά. Κάντε το για μία εβδομάδα και μετά Αποφασίστε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Instagram:

View this post on Instagram

Εσείς πού θέλετε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρετε πως, με πολύ ευγενικό τρόπο μου ζητάτε να σας πω από πού και πώς να αρχίσετε. Λοιπόν αύριο, που θα είναι Κυριακή, μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο. Ζητήστε το και από την παρέα σας ή από την οικογένειά σας και πείτε: Θέλω 15 λεπτά για μένα. Είναι σημαντικό. Με άδειο στομάχι, φορέστε άνετα ρούχα, βρείτε ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σας πάλι καλώς (ανοίξτε λίγο το παράθυρο). Βάλτε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σας και κλείστε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνετε από την πρώτη φορά. Κάντε το για μία εβδομάδα και μετά Αποφασίστε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό.

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024