Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορθούλα Παπαδάκου : Συγκλονίζει μιλώντας για τη ζωή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Ορθούλα Παπαδάκου : Συγκλονίζει μιλώντας για τη ζωή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε για τη ζωή με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τις κακές μέρες και τη δύναμη που βρίσκει για να σηκωθεί και να μην αφήσει την ασθένεια να την νικήσει

Το 2011 η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη αγωγή μετά από παρότρυνση της γιατρού της.

Εννέα χρόνια μετά η Ορθούλα Παπαδάκου, μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και δίνει δύναμη σε ανθρώπους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει τα πρώτα πέντε χρόνια ακολούθησε αγωγή αν και δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα, ωστόσο τώρα έχει πολλές επιπλοκές στην υγεία της λόγω της ασθένειας.

«Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού είναι ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες. Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυϊκό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι. Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει.

Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία. Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι ότι κάνω focus στη δουλειά μου. Με βοηθάει να μην υπάρχουν στεναχώριες και στρες στο περιβάλλον μου, επιλέγω να είμαι καλά με τους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με υποστηρίζουν. Ο κύκλος μου έχει μικρύνει πάρα πολύ, διότι δεν θέλω άνθρωποι, που δε γνωρίζω καλά, να με επηρεάζουν αρνητικά», είπε μιλώντας στην εφημερίδα «On time» η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου μιλώντας για τις δύσκολες ημέρες του κοροναϊού, είπε:

“Όταν έγινε το lockdown ήμουν μέσα στο σπίτι για περίπου δυόμιση μήνες, όπως όλος ο κόσμος και τώρα με προσοχή κυκλοφορώ κρατάω προφυλάξεις. Δεν είμαι ρομπότ να κλειστώ σπίτι, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω”.

Τέλος σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ορθούλα Παπαδάκου, αναφέρθηκε και στο θάνατο του 27χρονου ανιψιού της που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή:

«Όλοι φοβόμαστε το θάνατο. Όσο μεγαλώνεις τόσο το σκέφτεσαι. Δεν κρύβω την ηλικία μου. Αλλά με αυτά που βλέπεις γύρω σου και έχασα τον ανιψιό μου 27 χρονών από καρκίνο μέσα σε οχτώ μήνες. Θεωρώ ότι τη ζωή πρέπει να την τιμάμε και να λέμε κάθε μέρα που ξυπνάμε «ευχαριστώ Θεέ μου». Δυστυχώς στο χώρο της showbiz υπάρχει βρωμιά και ψέματα».

View this post on Instagram

FOR A DEARLY LOVED NEPHEW A Nephews eyes have gone forever His smile, his laugh, his face Where once he stood, before us A lone picture, takes his place Gone to soon, a fine young man From here, your place of birth I can’t believe, that this is real That you no longer walk this earth. Reality is, I know it’s true But still I can’t believe A fine young man, with so much life Really had to leave. We loved you from your time of birth We watched you grow and learn My Nephew, we shall meet again When it’s our time, to return. missing you every single day my love, Nicholas Constantinidis. I know ur looking down on all of us….. making sure all is OK!!!!! 😇😇😇❤️❤️❤️

A post shared by Orthoula Papadakou (@orthoula) on

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024