Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LeBron James : Δείτε την τρυφερή στιγμή που έκανε αφιέρωση στη μητέρα του γιορτάζοντας το Πρωτάθλημα NBA

LeBron James : Δείτε την τρυφερή στιγμή που έκανε αφιέρωση στη μητέρα του γιορτάζοντας το Πρωτάθλημα NBA

Συγκεκριμένα, οι εορτασμοί μετά τη νίκη των Lakers ήταν αρκετά τρομακτικοί, με τις φωνές και τις κραυγές των παικτών να αντηχούν στην κενή αρένα, και οι φωτογραφίες να λαμβάνονται μπροστά από οθόνες αντί μπροστά από το πλήθος

Πίσω στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, οι Houston Rockets έπαιξαν τους Shanghai Sharks του Κινέζικου Συνδέσμου Μπάσκετ, σε ένα παιχνίδι προ-σεζόν που ήταν η πρώτη επίσημη κίνηση της σεζόν 2019-20 NBA.

Πάνω από έναν χρόνο αργότερα, αυτό το μακρύ, παράξενο ταξίδι έληξε όταν οι Los Angeles Lakers νίκησαν το Miami Heat στο παιχνίδι 6 των τελικών του 2020 για να κερδίσουν τον 17ο τίτλο τους στην ιστορία του franchise.

Μετά από το κλείσιμο τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει τον Ιούλιο και τερματίζεται τους τελευταίους τρεις και πλέον μήνες της σεζόν μέσα στο Disney World.

Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις, ήταν ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, και ως επί το πλείστον, η έλλειψη θαυμαστών δεν ήταν πολύ αισθητή.

Αλλαγές λόγω της πανδημίας

Σύμφωνα με το etcanada.com, όλα αυτά άλλαξαν στους Τελικούς όταν δε μπορούσε να αγνοηθεί η έλλειψη θεαματικότητας και ατμόσφαιρας.

Συγκεκριμένα, οι εορτασμοί μετά τη νίκη των Lakers ήταν αρκετά τρομακτικοί, με τις φωνές και τις κραυγές των παικτών να αντηχούν στην κενή αρένα, και οι φωτογραφίες να λαμβάνονται μπροστά από οθόνες αντί μπροστά από το πλήθος.

Υπήρχαν μερικά μέλη της οικογένειας που παρευρέθησαν, αλλά ακόμη και αυτοί οι αριθμοί ήταν περιορισμένοι λόγω της κατάστασης που οδήγησε τους παίκτες να γιορτάζουν σχεδόν.

Επικεφαλής μεταξύ αυτών ήταν ο LeBron James, του οποίου η οικογένεια έμεινε στο σπίτι. Οπότε εκεί, στο πάτωμα τον αποδυτηρίων έκανε FaceTime με τη μητέρα του.

Είπε χαρακτηριστικά: «Όλα όσα είχατε περάσει, όλα όσα είχα δει, δεν υπάρχει τίποτα που να με σταματάει. Ελπίζω να συνεχίσω να σε κάνω περήφανη, Μαμά».

Βίντεο

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024