Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο «κουτσομπόλικα» ζώδια που δεν πρέπει να...εμπιστεύεσαι

Τα πιο «κουτσομπόλικα» ζώδια που δεν πρέπει να…εμπιστεύεσαι

Όχι ότι δεν το περίμενες για τα συγκεκριμένα ζώδια, για αυτό μην τους τα λες όλα

Όλα τα ζώδια φυσικά θα μπούνε σε μια διαδικασία να σχολιάσουν κάτι, έτσι για να περάσει η ώρα. Τρία είναι όμως αυτά τα οποία είναι οι… «κουτσομπόλες της γειτονιάς».

Καρκίνος

Φυσικά. Είναι αρκετά παραδοσιακός. Γιατί να μη συνεχίσει την παράδοση του κουτσομπολιού, όπως κάνουν οι γιαγιάδες σε κάτι παλιές γειτονιές ή και στα χωριά; Του αρέσει να γνωρίζει πράγματα που συμβαίνουν γενικά, γιατί για αυτόν η γνώση είναι εξουσία.

Συνήθως ο Καρκίνος κουτσομπολεύει για να μάθει πράγματα τα οποία ενδεχομένως στο μέλλον θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον συγκεκριμένων ατόμων. Παρ΄όλα αυτά, μπορεί να κρατάει μυστικά για πολλά χρόνια, οπότε για αυτό μην ανησυχείς.

Τοξότης

Πώς νομίζεις ότι έχει καταφέρει να γίνει το κέντρο της παρέας; Μα με το να μαθαίνει τα νέα όλων και κανείς να μην ξέρει για εκείνον τα περισσότερα. Έχει κυριολεκτικά το χάρισμα να μαθαίνει τα πάντα και μάλιστα να ρωτάει και άλλα άτομα για να τα επιβεβαιώσει.

Κουτσομπολεύει αλλά όχι με κάποια ιδιάζουσα κακία. Απλά το κάνει για να περάσει η ώρα. Αυτό φυσικά δε δικαιολογεί το γεγονός ότι σε αντίθεση με τον Καρκίνο δεν κρατάει μυστικό. Μην τον εμπιστεύεσαι πολύ.

Ζυγός

Όχι δεν είναι ο Δίδυμος το επόμενο ζώδιο που περίμενες. Είναι ο Ζυγός. Έχει την παράδοση να είναι το κέντρο της παρέας, να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον όλων και παράλληλα να μπαίνει στη διαδικασία να του λένε όλοι τα μυστικά τους.

Η αλήθεια είναι πως ναι κρατάει μυστικά, αλλά δεν παύει να μιλάει έμμεσα για αυτά, με αποτέλεσμα συχνά να προξενούνται τσακωμοί στην παρέα και εκείνος να παριστάνει τον «αθώο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024