Τις αστρολογικές προβλέψεις του για το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας έδωσε ο αστρολόγος Κώστας Κουρουνιώτης.

Όπως εξήγησε ο αστρολόγος Κώστας Κουρουνιώτης, από το πλατό του «Πάμε Δανάη», τα δύο εξάγωνα που δημιουργούνται μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή, αλλά και του Δία με τον  Ποσειδώνα, έχουν ευνοϊκές όψεις.

Δείχνουν, όπως πρόσθεσε, ότι αν θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας, δεν αρκεί μόνο το πάθος, αλλά χρειάζεται υπομονή και αντοχή.

Το εξάγωνο του Δία στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες καθορίζει την ημέρα, επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Ο ιδεαλισμός, η φαντασία και η ανάγκη να ονειρευτούμε χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας και δίνουν τον τόνο στη ζωή μας. Συναισθηματισμός, ωριμότητα και δημιουργικότητα μας ωθούν σε σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική μας ζωή και την δημόσια εικόνα μας. Μπορούμε να επιδιώξουμε το ιδανικό στην καριέρα μας και να το πετύχουμε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Κουρουνιώτη για κάθε ζώδιο, έτσι όπως τις παρουσίασε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο