Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρακούν επιτίθεται σε δημοσιογράφο έξω από τον Λευκό Οίκο

Ρακούν επιτίθεται σε δημοσιογράφο έξω από τον Λευκό Οίκο

Ο Τζο Τζόουνς, όπως αναφέρει το CNNi, μόλις είχε κάνει την εισαγωγική τοποθέτησή του live για την εκπομπή «New Day» και περίμενε όσο έπαιζε ένα βίντεο, προκειμένου να ξαναβγεί «ζωντανά» από τον Λευκό Οίκο. Εκείνη την ώρα επέλεξε ένα ρακούν για να κάνει την εμφάνισή του.

Ο Τζο Τζόουνς, όπως αναφέρει το CNNi, μόλις είχε κάνει την εισαγωγική τοποθέτησή του live για την εκπομπή «New Day» και περίμενε όσο έπαιζε ένα βίντεο, προκειμένου να ξαναβγεί «ζωντανά» από τον Λευκό Οίκο.

Εκείνη την ώρα επέλεξε ένα ρακούν για να κάνει την εμφάνισή του.

Ο δημοσιογράφος πέταξε κάτι προς το ρακούν, για να το τρομάξει, ενώ ένας άνδρας της μυστικής υπηρεσίας χρησιμοποιώντας φακό προσπαθούσε να διώξει το ζώο, αλλά μάταια.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Τζόουνς, εκτός «αέρα» να φωνάζει και να προσπαθεί να διώξει το ρακούν, το οποίο κατάφερε δευτερόλεπτα πριν ξαναβγεί στον «αέρα».


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNNi, τα συγκεκριμένα ζώα φαίνεται ότι έχουν βάλει στο… μάτι τον Τζο Τζόουνς, αφού ήρθε αντιμέτωπος με ρακούν και την περασμένη Τετάρτη.

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που ένα ρακούν εμφανίζεται λίγο μετά την έναρξη του New Day. Νομίζω ότι τα προσελκύουν τα φώτα. Δεν έπαθε κάτι κακό κανένα ζώο, πέταξα κάτι για να το τρομάξω», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τζος Τζόουνς ετοιμαζόταν να βγει live στην εκπομπή, όταν ένιωσε κάτι να του τραβά το πόδι. Κοίταξε κάτω και είδε ένα ρακούν. «Τι να έκανα; Φρίκαρα. Ήταν 20 δευτερόλεπτα πριν βγω στον “αέρα” και άρχισα να του ουρλιάζω “Φύγε από εδώ!”», περιέγραψε ο ίδιος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024