Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mike : Το πρώτο μήνυμά του μετά την αποκάλυψη της μάχης του με τον καρκίνο

Mike : Το πρώτο μήνυμά του μετά την αποκάλυψη της μάχης του με τον καρκίνο

Ο νεαρός μουσικός Mike αποκάλυψε με αφορμή τα γενέθλια του πως το τελευταίο διάστημα έδωσε τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Ο νεαρός μουσικός Mike αποκάλυψε με αφορμή τα γενέθλια του πως το τελευταίο διάστημα έδωσε τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Η ανάρτησή του συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους, με τον ίδιο να τονίζει πως αισθάνεται ότι γεννήθηκε για δεύτερη φορά, μετά από αυτό που του συνέβη.

View this post on Instagram

Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️

A post shared by MIKE (@mike.official_profile) on

 Σήμερα, ο Mike μέσω ενός βίντεο στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του, αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν μηνύματα αγάπης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

View this post on Instagram

👨🏽‍🦲🧑🏼‍🦰 no filter

A post shared by MIKE (@mike.official_profile) on

«Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες για τα γενέθλιά μου και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, βασικά αντιμετώπιζα. Ελπίζω ότι έχει τελειώσει. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποια μηνύματα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα, δεν έχω λόγια. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που κάνατε και η αγάπη που μου δείξατε χθες. Ήταν πάρα πάρα πολύ όμορφο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, Να είστε όλοι καλά», είπε ο Mike φανερά συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024