Κάποια ζώδια έχουν «παράδοση» στο στρες, στο άγχος και στις κρίσεις πανικού. Πρέπει ωστόσο να μάθουν πώς να το διαχειρίζονται, διαφορετικά θα έχουν συνέχεια προβλήματα.

Κριός

Επειδή είναι ζώδιο που κοιτάζει πάντοτε τρόπους για να ανελιχθεί σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο, όλο αυτό του προσθέτει άγχος. Ο Κριός δουλεύει πολλές ώρες και αυτό τον επηρεάζει συχνά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Μπορεί να βλέπει ακόμη και εφιάλτες, να παθαίνει εμμονές και ψυχαναγκασμούς και όλα αυτά επειδή δεν έχει σχεδόν ποτέ το αίσθημα της σιγουριάς όταν κάνει κάτι.

Τα άγχη του αφορούν πιο συχνά τον τομέα της καριέρας και πιο σπάνια τα ερωτικά. Επειδή έχει μάθει να είναι αυτάρκης και μόνος του, δεν τον επηρεάζει ιδιαίτερα το να χωρίσει.

Μπορεί ωστόσο να «τρελαθεί» αν χάσει τη δουλειά του ή μία καλή επαγγελματική πορεία και αυτό να του ανακόψει την πορεία προς την όποια επιτυχία.

Παρθένος

Έχει άγχος επειδή δεν έχει αποδεχτεί ότι δε μπορεί να έχει τον έλεγχο στα πάντα. Παθαίνει κατά καιρούς κρίσεις πανικού και το βασικότερο είναι ότι έχει τέτοιον εγωισμό που δεν επιτρέπει στον εαυτό του να επισκεφθεί εύκολα ψυχολόγο.

Το άγχος του πηγάζει από το γεγονός ότι τα θέλει όλα εντός προγράμματος και μάλιστα να έχει μονίμως τον έλεγχο στα πάντα.

Όταν νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο τότε το άγχος τον κυριεύει με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι να κάνει. Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τα πράγματα έτσι ώστε να μπορεί να ηρεμήσει.

Οφείλει να κάνει μια ανάλυση του τι μπορεί να ελέγχει και τι όχι. Να δεχθεί ότι η ζωή είναι γεμάτι διλήμματα και δυσκολίες που εμφανίζονται εκεί που κανείς δεν το περιμένει.

Καρκίνος

Παθαίνει εμμονές και «φρικές» με τελείως άσχετα πράγματα. Από τη μία θα τον δεις να έχει πολύ θάρρος και να μιλάει τελείως λογικά και από την άλλη να «σκαλώνει» στα πιο άκυρα θέματα.

Θεωρεί ότι ορισμένα θέματα δε θα έπρεπε να μην υπερ-αναλύονται και να δίνεται αρκετή βάση. Σε αντίθεση με τον Παρθένο θα πάει σε ψυχολόγο γιατί γνωρίζει ότι κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Το άγχος του πηγάζει και από μια φοβία εγκατάλειψης ή και ζήλια. Αρκετά συχνά το ζώδιο αυτό θα νιώθει μόνο του ή ότι δεν το αγαπάει κανένας. Στην πραγματικότητα βέβαια, εκείνος απομακρύνεται από τους άλλους.

Έχει την τάση να γκρινιάζει σχετικά εύκολα και αυτό τον καθιστά εκνευριστικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο