Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα αυτής, είναι το παν για κάποια ζώδια. Ωστόσο, δεν είναι λίγα εκείνα τα οποία δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με αυτήν.

Κριός

Γενικότερα αντέχει ό,τι και να του πεις, όπως και αυτό να είναι. Του αρέσει η αλήθεια να λέγεται όπως είναι, χωρίς ωραιοποίηση.

Ταύρος

Έχει πείσμα και ξέρει τι θέλει γενικότερα στη ζωή του. Για αυτόν η αλήθεια είναι η αιτία να σε εμπιστευτεί και να κάνει σχέδια μαζί σου.

Δίδυμοι

Θέλει να μη δίνει πολλή σημασία σε αυτά που του λένε. Δεν τον ενδιαφέρει και τόσο γιατί και ο ίδιος λέει γενικά κάποια ψέματα.

Καρκίνος

Έχει πολλές ανασφάλειες και δύσκολα νιώθει άνετα. Είναι σίγουρο ότι αν ο άλλος είναι ειλικρινής, θα τον εμπιστεύεται 100%.

Λέων

Δε συμπαθεί καθόλου τους ψεύτες. Η αλήθεια για τον Λέοντα, είναι η αφορμή για να συμπαθήσει κάποιον. Απεχθάνεται το ψέμα.

Παρθένος

Είναι συχνά γεμάτος άγχη που του έχουν δημιουργήσει τα ψέματα. Του αρέσει η ειλικρίνεια αν και ο ίδιος δε λέει την αλήθεια πάντα.

Ζυγός

Είναι το ζώδιο που θέλει τα πράγματα να είναι τακτοποιημένα. Αναζητά την αλήθεια για να έχει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις του.

Σκορπιός

Δεν αντέχει εύκολα την εκάστοτε αλήθεια. Δεν τα πάει καλά με την ειλικρίνεια μιας και ο ίδιος λέει ψέματα κατά καιρούς.

Τοξότης

Θα πει την αλήθεια και γενικότερα θα είναι ειλικρινής, ανάλογα με το άτομο που έχει απέναντί του. Κοιτάζει το όφελος!

Αιγόκερως

Του αρέσει η αλήθεια και απεχθάνεται το ψέμα. Αυτό, γιατί δε θέλει να χάνει τον χρόνο του με επιφανειακά πράγματα και σχέσεις.

Υδροχόος

Είναι άνθρωπος της δικαιοσύνης και της ισορροπίας. Αν δεν είσαι ειλικρινής, χάνει την όποια αίσθηση της ασφάλειας και φεύγει.

Ιχθύς

Όσο και να λέει ότι θέλει να ακούσει την αλήθεια, ξεκάθαρα θα προτιμήσει ένα όμορφο ψέμα, παρά μια «σκληρή» αλήθεια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο